ФОТО ФАКТ: 8 швейцарци слушат реч на Румен Радев - съпругата му Десислава с пуловер и жилетка в Берн (СНИМКИ)

Политика

ФОТО ФАКТ: 8 швейцарци слушат реч на Румен Радев - съпругата му Десислава с пуловер и жилетка в Берн (СНИМКИ)

254756
на 22.02.2019
ФОТО ФАКТ: 8 швейцарци слушат реч на Румен Радев - съпругата му Десислава с пуловер и жилетка в Берн (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Точно 8 швейцарци са слушали речта на президента Румен Радев по време на посещението му в страната на шоколада, видя ПИК. Това става ясно от кадри, разпространени от пресцентъра на държавния глава. Те са от пресконференцията с швейцарския му колега Ули Маурер след пленарните разговори между двете делегации, за което медията ни съобщи по-рано.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Малко повече интерес е имало към Радев и съпругата му Десислава на срещата с българите, живеещи там. Радева го придружава на всички воаяжи по света, защото както самата тя призна в свое интервю преди време, това е едно от удоволствията да е президентша - да пътува по света.

На срещата в Берн както ПИК писа по-рано, Радев не пропусна да отправи критики към властта у нас. От снимките на кабинета на президента и там обаче ясно се вижда, че присъствието на желаещи да се видят с него е доста рехаво. 

За срещата с представителите на българската общност в Берн пък Десислава Радева бе избрала тъмно облекло - сива блуза с черна жилетка, които контрастираха на ярките рокли за официалния повод, избрани от сънародниците ни.

Пресконференцията на Радев и швейцарския му колега

Кадър от дъното на залата също е красноречив за интереса към речта на президента

Радева разговаря с българи в Берн

Сънародниците ни напираха предимно за селфи с президента

Присъствието на българи за срещата с Радев е доста бутиково, става ясно от кадрите на президентството

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК