ФУТБОЛНА БОМБА: Арда с огромен удар по Левски?

Футбол

ФУТБОЛНА БОМБА: Арда с огромен удар по Левски?

8937
на 11.06.2021
ФУТБОЛНА БОМБА: Арда с огромен удар по Левски?
Автор:   ПИК

Арда може да привлече братя Цоневи докато на "Герена" ситуацията е несигурна. Настоящите договори между Левски и Радослав и Борислав изтичат скоро, не е ясно дали ще се стигне до нови контракти.

препоръчано

Близнаците Цоневи вече пък са получили оферта от клуба от Кърджали, който за разлика от Левски, ще играе в евротурнирите през идния сезон, гласи информация на "Мач Телеграф".

Сочи се, че от Арда предлагат много добри финансови условия на халфовете Цоневи. А братята нито са казали "да", нито - "не". Те са обяснили, че ще изчакат развитието на събитията на "Герена" още малко, преди да вземат окончателното решение, се акцентира в информацията.

Както е известно, футболният Левски е тормозен от финансови проблеми, не е ясно дали ще се стигне до смяна на собствеността в столичния тим.

Сподели:
Бомба x
Астролог: Говорете по-малко и контролирайте емоциите си Астролог: Говорете по-малко и контролирайте емоциите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това