Харвард ли?! Чуйте английския на Кирил Петков - гони Радев в излагацията (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

Харвард ли?! Чуйте английския на Кирил Петков - гони Радев в излагацията (ВИДЕО)

281656
на 10.07.2021
Харвард ли?! Чуйте английския на Кирил Петков - гони Радев в излагацията (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Служебният министър на икономиката Кирил Петков се изложи с произношението си на английски език по време на инициативата "Три морета". Забавен клип с част от изказването му набира популярност в социалните мрежи, а потребители се питат чий английски е по-лош - на Петков или на началника му Румен Радев?

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев също иронизира нивото на владеене на английски на служебния министър на икономиката Кирил Петков.

„Харвардско ми е!“ написа във Фейсбук кандидатът за народен представил от ГЕРБ, споделяйки видеото, на което се вижда, че служебният министър не се отличава с особено добро произношение.

"Приятели, помагайте, защото изпадам в екзистенциална дилема! Чий английски е по-добър: на министъра с диплома за завършен двугодишен курс в Харвард или на началника му - "натовския генерал"", пита и кандидатът за народен представител от ГЕРБ Любомир Талев.

Интересното в случая е, че един “Харвардски възпитаник” не би трябвало да има проблем с произношението. Припомняме, че по време на брифинг в Министерството на икономиката, служебният министър Кирил Петков  дори показа дипломата си от Харвард.

Преди седмица около дипломата и образованието на Петков се завихри истински скандал - твърдеше се, че той е взел самоличността на друг българин, който е със същото име.  

Припомняме, че ПИК показа ексклузивно, че дипломата, която Петков показа, се продава свободно в интернет и струва по 650 долара. От снимки в интернет ясно се вижда, че дипломите менте са абсолютно еднакви като текст и визия като тази, която Петков показа пред медиите.

Дипломата, която Кирил Петков развя гордо пред медиите

А ето и една оригинална диплома, която изглежда коренно различно...

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК