Харисън Форд натъжи феновете на "Индиана Джоунс" с това признание (ВИДЕО)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Харисън Форд натъжи феновете на "Индиана Джоунс" с това признание (ВИДЕО)

12467
на 13.09.2022
Харисън Форд натъжи феновете на Индиана Джоунс с това признание (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Харисън Форд потвърди, че "Индиана Джоунс 5" ще бъде последният му филм от франчайза.

препоръчано

Актьорът се появи по време на презентация на изложението D23 Expo на Disney в събота (10 септември), за да сподели трейлъра от предстоящия филм на сцената с Катлийн Кенеди от Lucasfilm, режисьора Джеймс Манголд (Логан) и члена на актьорския състав Фийби Уолър-Бридж.

Говорейки за филма, Форд, който изглеждаше емоционален след трейлъра. "Това е всичко! Повече няма да падам заради вас", заяви той.

Индиана Джоунс 5 е първата част, която не е режисирана от Стивън Спилбърг, който е продуцент. Джон Уилямс обаче ще се завърне, за да композира музиката.

Заедно с Форд и Уолър-Бридж в Индиана Джоунс 5 участват Джон Рис-Дейвис като Сала, Мадс Микелсен, Томас Кречман, Бойд Холбрук, Шанет Рене Уилсън, Тоби Джоунс, Антонио Бандерас и Оливър Рихтерс в неизвестни роли.

Още през 2020 г. Катлийн Кенеди описа предстоящата част като "пети и последен" филм от поредицата.

Планирано е Индиана Джоунс 5 да излезе по кината на 30 юни 2023 г., предаде БГНЕС.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК