ХДС сразиха "Зелените" - бундестагът отхвърли резолюция срещу "Северен поток-2" и за промяна на политическия курс спрямо Русия

СВЕТЪТ ДНЕС

ХДС сразиха "Зелените" - бундестагът отхвърли резолюция срещу "Северен поток-2" и за промяна на политическия курс спрямо Русия

5592
на 11.06.2021
ХДС сразиха Зелените - бундестагът отхвърли резолюция срещу Северен поток-2 и за промяна на политическия курс спрямо Русия
Автор:   ПИК

Бундестагът отхвърли резолюция на "Зелените" озаглавена: "Корекция на политиката спрямо Русия, последователна защита на човешките права, демокрацията и европейския мирен ред". Документът призовава за отказ от  газопровода "Северен поток — 2" и промяна на политическия курс спрямо Русия, съобщава "Фактор".

препоръчано

Зелените предлагат да се признае, че "Северен поток-2" не е нужен за енергоснабдяването на Европа, и настояват да спре подкрепата за "Северен поток-2".

Резолюцията, публикувана на сайта на германския парламент, беше отхвърлена от ХДС/ХСС, Социалдемократите, Алтернатива за Германия и Лявата партия.

Резолюцията съдържа призив и към германския бизнес да спре контактите си с Русия докато там се нарушават човешките права.

Сподели:
Бомба x
ТОП 5: Жената търси тези качества в идеалния бъдещ съпруг ТОП 5: Жената търси тези качества в идеалния бъдещ съпруг
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 194
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това