ХИТ В МРЕЖАТА: Делян Добрев не издържа нахалството на ген. Атанасов: ППДБ, ще ви го кажа нежно заради Борисов...

Акценти

ХИТ В МРЕЖАТА: Делян Добрев не издържа нахалството на ген. Атанасов: ППДБ, ще ви го кажа нежно заради Борисов...

416621
на 10.08.2024
ХИТ В МРЕЖАТА: Делян Добрев не издържа нахалството на ген. Атанасов: ППДБ, ще ви го кажа нежно заради Борисов...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нахалството и дебелоочието на ППДБ описа само с няколко изречения и два куплета Делян Добрев. Повече от 10 дни острието на ГЕРБ мълчеше в социалната мрежа, но не издържа и се разгневи от участието на съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов по бТВ.

препоръчано

Според него, Рая Назарян е трябвало да откаже поста председател на Народното събрание, след като не е готова да стане служебен премиер по необходимост.

"А тя отказва. Хората са казали - насила хубост не става, но щом не е искала да е премиер, е трябвало да откаже да заеме и поста на председател на НС", коментира Атанасов.

"Слушах Атанас Атанасов при Мария Цънцарова...

Рая Назарян не можело да се отказва от служебен Премиер. А ако беше приела щяха да вият на умряло в цялата предизборна кампания, че е политическо лице. Гьонсурати казваше дядо ми", избухна Добрев в социалната мрежа.

Той влезе и в тона, който Бойко Борисов зададе на ГЕРБ спрямо ППДБ. Миналия месец бившият премиер разпореди на депутатите си до избоите да смекчат говоренето към политическите си опоненти.  

Ето как Делян Добрев завърши публикацията си:

"Понеже слушам съветите на Борисов да бъда по-нежен с ППДБ поздравявам ген. Атанасов със стихотворение на Чичо Стоян:

Все за нещо ще намери
да се начумери:
ту му млякото горещо,
ту пък друго нещо.

И задето Петко в къщи
често тъй се мръщи -
Николинка, Ваньо, Митко
викат му сърдитко.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК