ХИТ ИЛИ ГАВРА? Спукаха от подигравки Кобилкина заради черния петък

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ХИТ ИЛИ ГАВРА? Спукаха от подигравки Кобилкина заради черния петък

39730
на 27.11.2020
ХИТ ИЛИ ГАВРА? Спукаха от подигравки Кобилкина заради черния петък
Автор:   ПИК

Наталия Кобилкина, която от няколко месеца е жителка на английската столица Лондон шокира с намаление за черния петък. Сексоложката обяви намаление на курса "Лидерство в бизнеса" с цена от 4999 лева на едва 49 лева.

препоръчано

Почитателите на рускинята отдадоха безумно високата такса на правописна грешка и заподозряха хитра рекламна тактика за привличане на вниманието.

Други обаче не скриха разочарованието си от Кобилкина и я спукаха от подигравки. Сред най-яките гаври бе тази на водещия на "На кафе" Георги Блажев, който също обяви промоция на курса си "Как да изпържим яйце", пише "Хотнюз".

"Аз обаче ще изчакам редовната цена. Искам да ви подкрепя в тази криза. Прекалено сте добри да подарявате толкова знания и опит за жълти стотинки!", шегува се Здравко Федушев.

"Не мога да повярвам, че виждам това. Нали знаете колко са 5 хиляди лева и колко качествени курса могат да се посетят с тази сума", пише Франческа Фелини.

Кобилкина обяви и други намаления на доста солените си цени заради черния петък, но определено "намалението" на курса за бизнеса стана хит в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това