ХЛАДНОКРЪВНО! Депутат застреля с ловна пушка жена си, заподозрял я в изневяра

СВЕТЪТ ДНЕС

ХЛАДНОКРЪВНО! Депутат застреля с ловна пушка жена си, заподозрял я в изневяра

108476
на 22.08.2019
ХЛАДНОКРЪВНО! Депутат застреля с ловна пушка жена си, заподозрял я в изневяра
Автор:   ПИК

Действащ депутат от управляващата партия "Единна Русия" от Карталински район на Челябинска област Азат Зарипов застреля с ловна пушка съпругата си, съобщават руските медии. Според първоначалната версия Зарипов се върнал от лов (според други версии - от риболов) и спипал на калъп жена си с любовник, но после се оказва, че ревнивецът измислил версията сам.

препоръчано

Жената, която е по-млада от съпруга си с 21 години, починала от раните си в болница. Странното е, че ревнивият депутат не стрелял в любовника, а само в съпругата си. 

Азат Зарипов след като няколко години бил завеждащ терапевтичното отделение, станал главен лекар в местната болница на градчето Локомотивни. Той е задържан, по случая е образувано досъдебно производство. 

Според версията на следствието, в нощта на 20 срещу 21 август в къща в Локомотивни заподозреният след битов скандал с жена си произвел срещу нея два изстрела от ловна пушка, което предизвикало смъртта на пострадалата.

Заподозреният за убийството 51-годишен мъж и 30-годишната му съпругата живеели задружно, имали три деца. Азат Зарипов бил добър баща, отделял много време за възпитанието на децата си, глезел жена си, но бил много ревнив, разказва словоохотлив съсед.

Елена Зарипова работела като счетоводител в музикално училище, а за да помага на семейния бюджет работела на смени и в чейндж бюро. Там се налагало да общува с много мъже като, но по думите на майка й, отношенията им били само делови. Азат обаче ревнувал жена си.

Приятелка и съседка на убитата потвърждава думите на майката. Тя твърди, че Елена не е имала никакъв роман "настрани". Семейството изглеждало щастливо, сплотено и нямало и намек за напрежение, а за развод и дума не можело да става. 

Близките на семейството са в шок. Шокирани са и подчинените на Азат. По думите им, депутатът и главен лекар на местната болница винаги говорел с нежност за жена си и децата им.

Политическа окраска на семейната трагедия придава фактът, че до този момент Челябинското регионално отделение на "Единна Русия" не е публикувало заявление по случая и не е изключило Зарипов от редовете си.

Превод: ПИК 

Сподели:
Бомба x
6 въпроса за живота, които ще ви покажат в каква посока да се движите 6 въпроса за живота, които ще ви покажат в каква посока да се движите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Стефан Янев избяга от Ива Николова - хукна след въпрос за назначението на децата му в БЕХ и “Булгаргаз” (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Стефан Янев избяга от Ива Николова - хукна след въпрос за назначението на децата му в БЕХ и “Булгаргаз” (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това