Христо Крушарски призова феновете за помощ

Футбол

Христо Крушарски призова феновете за помощ

17769
на 28.05.2024
Христо Крушарски призова феновете за помощ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски излезе с обръщение до феновете на отбора.

препоръчано

Той благодари на привържениците за подкрепата през целия сезон и отправи покана към всеки, който желае да подпомогне клуба финансово.

"Уважаеми локомотивци, внеделя бе сложен край на сезон 2023/2024. Сезон, в който Локомотив записа рекорди, но също така сезон, който не завърши по мечтания за всички нас начин.

"Черно-белите" изпратиха футболната година късно снощи на официална вечеря, на която присъстваха собственикът, ръководството, представителният и вторият тим на Локомотив. Събирането беше инициирано от Христо Крушарски.

След срещата самият той пожела да се обърне и към футболната общественост:

"Първо искам да започна с благодарности към привържениците, които подкрепяха непрестанно отбора във всеки един мач. Сезон 23/24 е вече в историята за нас, като сега всички мисли са насочени към бъдещето.

Локомотив винаги е бил фактор в първенството! И ще продължава да бъде! Амбициите на отбора са големи и нашето желание е той да се представи по максимално добър начин през следващия сезон! Да подобрим и надградим постигнатото до момента!

Официално искам да отправя покана към всеки един, който милее за бъдещето на Локомотив и желае финансово да подкрепи клуба! Отворен съм за предложения от хора или фирми, които са готови да откликнат и да станат част от "черно-бялата" магия! С необходимите средства ще се помогне на Локомотив да атакува отново призовите места и Купата на България! Да се постигне едно подобаващо представяне, което "черно-белите" фенове заслужават!

Моите врати са широко отворени и се надявам искрено, че ще има кандидати да помогнат на Локомотив! Само Локо!", пише във фейсбук-страницата на "смърфовете".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува (НА ЖИВО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК