Христо Мутафчиев: Не съм удобен за министър, защото ще ударя по масата

КУЛТУРА

Христо Мутафчиев: Не съм удобен за министър, защото ще ударя по масата

20447
преди 6 часа
Христо Мутафчиев: Не съм удобен за министър, защото ще ударя по масата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"От министъра на културата зависи благосъстоянието на цял един сектор. Никой от министрите не удари по масата за бюджета. Всеки се натиска на креслото. Аз не мога така и поради тази причина не съм удобен министър. Затова и не искам да съм министър. Канили са ме поне 3 пъти, всеки път се измъквам".

препоръчано

Това заяви пред "България он Еър" актьорът Христо Мутафчиев.

"Микеле Плачидо казва: "Можеш да се снимаш в хиляди филми, но истински актьор ще станеш само в театъра. Само на сцената можеш да разбереш колко наистина струваш". Микеле Плачидо е абсолютно прав. Стигнал съм до този извод по свой собствен път. Театърът те прави актьор, а телевизията и киното те правят просто известен. Когато започнах да работя и конкретно за роля, спектакъл, с колеги и режисьори, когато разбрах, че това е изключително сериозна професия, за която трябва характер, разбрах, че това е нещо, което обичам. Сладостта идва с времето", заяви още актьорът.

Мутафчиев призна още, че не мечтае да изиграе определена роля, защото изигравайки я, мечтата приключва. Неговият вдъхновител е Васил Левски, а от известно време - Христос.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК