Хърватия заплашена от наводнения по бреговете на Адриатическо море

Европа

Хърватия заплашена от наводнения по бреговете на Адриатическо море

9583
на 11.09.2017
Хърватия заплашена от наводнения по бреговете на Адриатическо море
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Хърватия бе обявен червен код заради опасност от наводнения по бреговете на Адриатическо море, след като Задар, остров Хвар и части от Адриатическата магистрала, бяха наводнени, предава македонският телевизионен канал Нова, цитиран от "Фокус". Метеоролозите не предвиждат позитивно развитие на събитията, заявявайки, че дъждовете ще продължат.

препоръчано

Министерството на отбраната на Хърватия съобщи, че 300 войници и 13 товарни камиона са в готовност, ако има нужда от допълнителна помощ. 

Президентът Колинда Грабар Китарович, премиерът Андрей Пленкович и министърът на вътрешните работи Давор Божич, ще проведат разговор с местните власти на засегнатите места.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК