Цвети след полета от 6-ия етаж: Бабо, аз паднах!

Животът днес

Цвети след полета от 6-ия етаж: Бабо, аз паднах!

182292
на 21.06.2016
Цвети след полета от 6-ия етаж: Бабо, аз паднах!
Автор:   ПИК

Бабо, аз паднах!. Тези думи успява да изрече гимнастичката Цветелина Стоянова на баба си Цеца минути след като съседи я намират да лежи на тревата зад блок 319 в кв. "Надежда".

препоръчано

Това сподели през сълзи пред столичен всекидневник  бабата на спортистката - пенсионерката Цеца. Жената се съгласи да говори за първи път само пред вестника ни, за да се спрат спекулациите и лъжите около зловещите събития във вторник, 14 юни.

"Много ми е трудно да говоря, но ще го сторя пред вас само и единствено, за да се спрат лъжите, нападките и обидите по адрес на отбора и треньорите. Истината е, че не може да се вини Илиана Раева или някой друг. Всички се грижеха изключително много за Цвети. Тя остана много мъничка без майка... беше едва 3-ти клас. Треньорките я взеха под опеката си и я гледаха като свое дете. Знаеха, че липсата на майчица е най-тежкото изпитание за едно крехко създание. Илиана Раева идваше тук, носеше й сокове и плодове. Интересуваше се постоянно от нея и се стараеше да й създава чувство на обич и топлина. Никога не са се карали, никога не е имало неразбирателства между треньорите и състава, нито между самите момичета. Те бяха приятелки, излизаха рядко, но винаги заедно", споделя емоционално баба Цеца. След което неволно се връща в онзи зловещ следобед във вторник, 14 юни.

"Помоли ме да отида до магазина за ягоди. По нищо не личеше, че нещо се е случвало в душичката й. Губят ми се моменти, но помня, че я видях зад блока да лежи на тревата. До нея стояха едно съседско семейство - мъж и жена. Те са я намерили първи след падането, извикали са линейката. Кълна ви се, че в първия момент помислих, че тя е слязла долу. Не съм допуснала вариант да е скочила - най-малкото беше в съзнание и говореше. Каза ми - "Бабо, аз паднах...". Не я попитах дали е скочила сама, или случайно е станал инцидентът. Размърда си краката и усети, че едната й маратонка липсва. Помоли ме да я намеря и да я сложа на крачето й. От там насетне в съзнанието ми е пълна мъгла. Нямаше място за мен в линейката, дойде внукът ми - нейното братче. Той ме закара в "Пирогов" - връща се назад баба Цеца със сълзи в очите.

Жената не иска и не може да повярва, че Цветелина сама е поискала да се убие. Нищо крайно в поведението й не подсказвало подобно намерение. 

Сподели:
Бомба x
Три признака, че сте във връзка с грешния човек Три признака, че сте във връзка с грешния човек
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това