Ципрас: Диалогът с Гърция може да подобри отношенията между Русия и ЕС

ЧАС ПИК

Ципрас: Диалогът с Гърция може да подобри отношенията между Русия и ЕС

5403
на 28.05.2016
Ципрас: Диалогът с Гърция може да подобри отношенията между Русия и ЕС
Автор:   ПИК

Отношенията между двете страни могат да дадат своя принос в сложния период, категоричен е гръцкият министър-председател

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцкият министър-председател Алексис Ципрас заяви, че диалогът между Русия и Гърция може да доведе до ново равнище отношенията между Русия и ЕС и между Русия и НАТО, съобщава РИА Новости.

препоръчано

„Смятаме, както се отбелязва в декларациите, че преминаването на диалога ни на качествено ново равнище може да даде своя принос в сложния период. Той ще подобри отношенията между ЕС и Русия и между НАТО и Русия , а също така ще укрепи европейската архитектура на сигурността в рамките на ОССЕ“, заяви Ципрас след преговорите си с руския президент Владимир Путин.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК