ЦСКА на косъм от четворен трансферен удар

Футбол

ЦСКА на косъм от четворен трансферен удар

48940
на 15.08.2024
ЦСКА на косъм от четворен трансферен удар
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ЦСКА ще се подсили с поне четирима нови футболисти до края на трансферното лято, съобщи "Мач Телеграф".

препоръчано

Червените в момента водят преговори с класни чуждестранни футболисти със солидни визитки. Колкото до това дали червените ще продадат някого от настоящите си играчи, това може да се случи единствено при много солидна оферта, каквато имаше за дефанзивния халф Марселино Кареасо от руски клуб.

Припомняме, че тогава не се стигна до сделката, защото колумбиецът е сред основните играчи на тима и около него се гради играта в средата на терена. Това бе и основната причина той да продължи кариерата си в Борисовата градина.

Очаква се в ЦСКА да пристигнат съвсем скоро новите попълнения, като едно от тях ще бъде бранител, а подсилване се търси още в халфовата линия и нападението.

Червените"до този момент се подсилиха с петима нови - вратарят на националите ни Иван Дюлгеров, Лумбард Делова, Джейсън Локило, Иван Тасев и Годуин Коялипу.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК