Чакат Бербатов на детски турнир в Пловдив

Футбол

Чакат Бербатов на детски турнир в Пловдив

3777
на 13.02.2022
Чакат Бербатов на детски турнир в Пловдив
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Димитър Бербатов отново ще бъде специален гост на международния детски футболен турнир "Кронос къп" в Пловдив.

препоръчано

Надпреварата, която ще се проведе през целия месец февруари, е най-мащабният детски турнир при подрастващите в България.

Участват 115 отбора, които ще се състезават във възрастите от 2008 до 2015 г.

След еуфорията, с която беше посрещнат при предишното си идване в супер модерната зала "Атрим Арена" в Пловдив, сега първият и единствен българин – шампион и голмайстор на Англия с Манчестър Юнайтед, ще зарадва децата нКронос къпа 13 февруари 2022 г.

Бербатов ще награди победителите в наборите 2008 – 2011 г. Очаква се награждаването в зала "Атрим Арена" да се проведе след 13.30 часа, предава "Пловдив-онлайн".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК