Вход
София
Времето в София 4 o C

ЧЕРВЕНА ДИКТАТУРА: Корнелия Нинова иззема властта на своите в общинските съвети

ЧЕРВЕНА ДИКТАТУРА: Корнелия Нинова иззема властта на своите в общинските съвети

на 12.11.2019
117093
23
ЧЕРВЕНА ДИКТАТУРА: Корнелия Нинова иззема властта на своите в общинските съвети
Автор: ПИК
12.11.2019
23
117093

Председателят на ИБ на БСП Корнелия Нинова иззема тихомълком властта на своите в общинските съвети, твърдят запознати с дейността и уставните правомощия на лидерката. Така посредством свръх централизация Корнелия Нинова наложи червена диктатура и ще осуетява в зародиш всеки опит на социалистите по места да реализират политики с други партии и формации без санкцията на "Позитано" 20.

 

Политическият съвет на коалиция "БСП за България" проведе заседание, на което обсъди участието на коалиционните партньори на БСП в местните избори и резултатите от вота. ПК "Екогласност", ПК "Тракия", КПБ и "Нова Зора" оцениха угоднически като много добро представянето на "БСП за България" на местните избори. Те отчетоха увеличаването на подкрепата със 150 000 гласа, както увеличаването на броя кметове и общински съветници и победата в четири областни центрове.

Така Политическият съвет взе следните решения:

1. Подкрепя водената от БСП и ръководството й политика.

2. Предлага на парламентарната група на "БСП за България" да започне консултации за подобряване на изборното законодателство с цел премахване възможността за манипулиране на изборните резултати и подмяна на вота.

3. Предлага парламентарната група на "БСП за България" да инициира диалог за размера на партийната субсидия, който да позволява нормалното функциониране на партиите и да прекъсне зависимостите от бизнес интереси.

4. Отправя препоръка, поради възникнали разногласия в някои общини при подреждане на листите, въпросите за коалиционната политика да се централизират в НС на БСП и политическия съвет на коалицията.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(23)
1
свински кypви разпрани
2
Пиян и надрусан както винаги
3
Ние сме най демократичната партия,затова ще изпълнявате каквото ви се казва!
4
Нинова е Диктатор и с Кирил Добрев правят БСП на пихтия. Последното им фиаско беше в София защото подцениха Софийската организация и Паргов. Тая ще съсипе левите. Свиленски нали и лиже маже всичко
5
ГАЛЕВА ПРЕДИ МАЛКО ЛЪЖИШЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ...КАЗА ЧЕ В РОМСКИТЕ СЕКЦИИ В СОФИЯ , НЯМАЛО НИТО ЕДНА СГРЕШЕНА БЮЛЕТИНА ...ЗАЩОТО ...ПРАДСТАВЕТЕ СИ ...“ НЯКОЙ ОТИШЪЛ ПАСРЕД НОЩ И ПОПЪЛНИЛ ВОТА ПРЕДВАРИТЕЛНО И ТЕ НА СУТРИНТА НАПУСКАЛИ ВЕЧЕ ГОТИВИ ЗА ФАНДЪКОВА БЮЛЕТИНИ ...“ ...КРАЙ НА ЦИТАТА - УДУРМА ...И ЦВЕТАНКА Я ЗЯЯЯЯПА КАТО НОВОРОДЕН МЕДИАТОР ..!
6
Па язе сметам, дека Tиквaтa е ГЪ3! И друго: знам защо на Не-дeл.-чy му е толкоз мъчно за БСП, та все вряка как Нинова я съсипала. Тъй е, щото на Не-дeл.-чy баща му цел живот у тая партия се е клел като майка в кьорав син. А и самият Не-дeл.-чy до 89-а година си беше парче комсомолец. Тате му беше обещал да пусне връзки и да го го направи секретар на Комсомола в Бургас. И сега му е мъчно на Не-дeл.-чy, че изпусна тая рахат службица.
7
МАЯ ГАЛЕВА УДАРИ ДЪНОТО С ТАКИВА КОСТИНБРОДСКИ НОМЕРА .....КАЗА ЧЕ .....“ НЯКОЙ ПОСРЕД НОЩ ОТШШЪЛ В РОМСКИТЕ СЕКЦИИ В СОФИЯ И ПОПЪЛНИЛ БЮЛЕТИНИТЕ И ТАКА ФАНДЪКОВА СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ “....ГАЛЕВА Е ПСИХОПАТ И ПОЛОВИНА ..
8
КУ РВИ, ГЕ ЙЗЕРИ И ПЕ ДЕ РАСИ!!! ПА ТОА ТРА ВЕРС ГАЧЕ... МЕЧКА ГА Е..ИЗ СРАЛА. ПУУУУ ДЕЕ БА
9
Е добър ден!Бойко отдавна кадрува в общинските съвети в Гепаджийските градове,какво се правите на ощипани десетокласнички!?
10
Ха ха ха, чета плиткоумните коментари на Импексовата крадлива БСПдирастия и стигам до извода, че Герберския вибратор, колкото по надълбоко им влиза, колкото и повече Герберски бой ядат, толкова повече пишат и бълнуват простотии. По интересно е, че психо десните, както ги наричаше Костинбродската разпоретина, водени от Рада дълбоката и Гнома, се одупи редом до своите крадливи червени братовчеди, и чакат някой да им нашиба вибратора с крак. Все пак по едно време, Импексовата Курабия и черния Мавър, си играеха на Бони и Клайд и чичко доктор!!
11
Катюшо ма ко на напрай ма, щом нашето острие БСПдираста Адолфина, заедно с Костинбродската пръдня, го налапаха на гнома ма, и взеха да се срамуват да пишат дори с имената си ма. Ся кво прайм ма, хем ша на изклатят, хем ша са оригваме на синя семенна течност, хем ша си търсим от понеделник работа, из бардаците на Ванко - 1 ма. Стая грешна тактика, кучката Ел Йо се осра ма, сега очаквам да се осирем и ние групова маа.!
12
ПИК как да живея като нямам доверие на медицината и много други неща ??????? От Пазарджик съм! Крайно време е да поемите основните проблеми а не да се занимавате с неосновни неща! Един е само журналиста Иванов! Ми бъдете по смели!
13
Крушарката е като копой, обучен да надушва пари, впила се е в партията и смучи като чернодробен метил.
14
Кьовеши се бори срещу престъпниците-социалисти в Румъния,за това и МилиЙончева се крие да не я припознае като бандитка-социалистка!Нинова се надява Кьовеши да не закача БСП,защото са комунисти,от най-крадливите и нагли!Еленка се е снишила,ха дано,ама надали Гешев да не и поиска имунитета и да стане мишена и на Кьовеши,като международна престъпничка!Няма къде да се скрие,дори парите откраднати от БСП и приведени в офшорката и не са нейни и на Нинова не са,защото ще се конфискуват,заедно с имотите и за милиони!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Лъжа! Нищо нецензурно нямаше, защо изтрихте бе пишман "демократи"? Ама имаше много неудобни неща за Неделчу, нали?
17
В БСП не може да има диктатура на председателя. Тази партия не е еднолично. Не е като ГЕРБ. Явно , днес патроните на питека Heдялко са свършили и от немай-кво е изплющял тази лакардия. За това негово провинение се налага дружно да нaeбeм съпругата му. Нека да съм първи по ред. Ива тръди, че тази женица не била eбaнa като другите жени от преди да се омъжи за Heдялко. Вярвам на Ива.
18
отговор на коментар
Селянина неграмотен, с поста си доказваш категорично и по безспорен начин, че използваш главата си като декоративно приложение към зад@ника. Вероятно не използваш главата си дори за равновесие, което ти носи само падение. Жлъчни и черногледи хора не само в живота, но и в душите си. Толкова много хубави неща се случват в държавата, миналата година всички европейски лидери бяха в Б-Я, метро с няколко лъча, детски градини, детски площадки, училища, магистрали, булеварди, КАК ЕДНА ДОБРА И ХУБАВА ДУМА НЕ КАЗВАТЕ! Колко известни американски артисти посетиха Б-Я за да правят филми. Да, за тях е по-евтино, но внасят и ДДС в бг бюджета. А филмите им печелят милиони. ПЕЧЕЛЯТ ТЕ, ПЕЧЕЛЯТ И ДЪРЖАВИТЕ ИМ! Хайде да сравним нашите, които получават заплати и филмите им се финансират от държавата. Колко пари са изкарали от продажба на филмите си и внасят ли ДДС?Комунистите фалираха, разграбиха и приватизираха над 100 млрд. $, вкл.пенсионен фонд, банковият фалит и днес имат наглостта да говорят. Извинявам се за израза "потънали са в собствените си ла@на", но са нагли и отварят уста като хипопотами. Но те не са виновни, виновни са тези, които забравиха пенсиите от 6$, заплати от 10-15$ и т.н. и днес гласуват за тях. Колко трябва да си прост и тъп, за да вярваш, че комунистите искат промяна. През 2009 г. първото правителство на ББ завари пенсионният фонд в дефицит, но с договори за милиони, които не са в интерес за Б-Я и с включени увеличения за заплати. Започна с празна хазна, а днес е пълна. Ето към това се стремят комунистите, а техният електорат е само трамплин. Но се иска сиво вещество, за да го осъзнаете. НЕ ВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ ПРАВЯТ ЕДНИ И СЪЩИ ГРЕШКИ И ДА СЕ ОЧАКВАТ РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАКВИ ПРОМЕНИ ИЗЖИВЯХМЕ ОТ ТЯХ. Резултатът е разграбена държава, ограбени вложители и т.н., а личните им сметки се напълниха с милиони. ТОВА Е ТЯХНАТА ПРОМЯНА. ТЕ СА ЦАРЕ И ТОВА Е ТЕХЕН ПОЖИЗНЕНО ЗАПАЗЕН ПАТЕНТ! БЛАЗЯ НА ВЯРВАЩИТЕ ИМ ИЗБИРАТЕЛИ, НО ЦЕНАТА ЩЕ Е ВИСОКА И ЩЕ Я ЗЛАЩАМЕ ВСИЧКОИ, ЗАЕДНО С ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ! ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО, КОЕТО ЩЕ ИМ ЗАВЕЩАЕМ...?
19
Съберете се! Плътно един до друг! Какво клякаш бе, кльощав електорален член, стъпила съм на гърба ти само с едното си краче! Кръгом! А така, сега напред! На всички вас ви е нужна победа. Парите са непосилно тежка работа. С тях аз ще се оправям!
20
отговор на коментар
Долу ръцете от Курнелия, само тя може да докара БСП(к) до 4,4% на парламентарни избори.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
отговор на коментар
КОРНИ, ИЗМИ ЛИ СИ Г..А.
23
отговор на коментар
А аз си мисля, че главата ти е декоративно приложение към зад@ника. Всеки минал през Б-Я преди и след 1944 г., си е оставил семето. Затова днес сте мързелива и гнила паплач. УСПЕХЪТ НА ББ ВИ ПОБЪРКА, НО ТОЙ Е НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПРЕМИЕР, КОЙТО МИЛЕЕ ЗА Б-Я, КОЯТО ПОСТАВИ НА 1-во МЯСТО, НАД ЛИЧНИЯТ СИ ЖИВОТ И НЕ ПОЗВОЛЯВА КОМУНИСТИТЕ ДА РАЗГРАБЯТ ХАЗНАТА. ТОВА ГИ Е УМОПОМРАЧИЛО. 2пъти не успяват да опазят партийната си каса, НО НАГЛО ИСКАТ Б-Я ДА УПРАВЛЯВАТ. За съжаление не са малко дебилите, които вярват на популизма, изфабрикуваните и манипулативни лъжи. ДЕБИЛИ, вас като шарани ще ви хванат соцкомунистите на въдицата си. ЖАЛКО ЗА ВАС!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 220
архив

В психиатричната клиника един от пациентите разпръсквал някакъв прах по коридора. Среща го главният лекар и го пита: "Какво правиш, приятелю?". "Ами пръскам прах срещу крокодили."; "Какви крокодили, тук няма никакви крокодили!"; "Еми, да де, вече няма! Нали затуй пръскам..."

няма нови новини
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
сега
2390
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV: Сензационната книга "За фестивала в Кан с любов" с ВИП премиера в НДК (СНИМКИ)
x
Защо не отслабвате при усилени тренировки
x