Вход
София
Времето в София 9 o C

ЧЕРВЕНА ИНТРИГА: Кирил Добрев с врътка за спасяване на ръководството на инфарктно заседание - Нинова и протежето й сгазват грубо партийния правилник

ЧЕРВЕНА ИНТРИГА: Кирил Добрев с врътка за спасяване на ръководството на инфарктно заседание - Нинова и протежето й сгазват грубо партийния правилник

на 11.06.2019
70496
29
ЧЕРВЕНА ИНТРИГА: Кирил Добрев с врътка за спасяване на ръководството на инфарктно заседание - Нинова и протежето й сгазват грубо партийния правилник
Автор: ПИК
11.06.2019
29
70496

Лидерката в оставка на БСП Корнелия Нинова и дясната ѝ ръка и неин заместник Кирил Добрев са замислили нова врътка, с която да спасят поста за оскандалената председателка.

В момента Добрев събира хора сред делегатите на конгреса, които да внесат на форума декларация с искане да бъде гласувано вот на доверие на Корнелия Нинова, и да настояват тя да бъде подкрепена от участниците в заседанието. След което конгресът да подложи на гласуване вота на доверие към лидерката и тя да остане на поста, получавайки вот на доверие. Такова правило в устава няма и това законно няма как да се случи, но по този начин Добре искал да се измери какво влияние има сегашното ръководство в конгреса.

Подобна врътка се опитаха да направят и младежите от Стара Загора на 8 юни, когато паралелно със заседанието на Националния съвет на БСП заседаваше и Националния съвет на тяхната структура. Под диктовката на другият приближен на лидерката - Драгомир Стойнев, те предложили на съпартийците си да внесат при старшите искане за оттеглянето на Нинова. Младежката организация на столетницата обаче отхвърлила предложението.

Сега подобни задкулисни ходове за спасяването на лидерския пост за Корнелия реди Кирил Добрев, но този път не с искане за оттеглянето на оставката ѝ, а с настояване да ѝ бъде гласуван вот на доверие.

Самата Нинова отказа да отговори на въпроса на ПИК, както и на други медии дали ще оттегли оставката си на конгреса. За сметка на това обаче стана ясно, че тя страшно съжалява, че изобщо я е подала и търси пътища да се откаже от нея. За това сподели пред ПИК проф. Димитър Иванов, който разказа, че Нинова му споделила, че много съжалява, че е обявила подаването на оставката си и сега не знае какво да прави и как да се върне назад, тъй като уставът не й дава такива шансове.

Ходът с декларацията за вот на доверие към лидерката в оставка бил измислел именно с цел да се осуети излизането на Нинова от "Позитано" 20 и избор на неин заместник до провеждането на нов избор за председател. Шансовете това да се случи на конгреса обаче клонят към нула, тъй като освен, че липсва такова правило, Нинова има поне с 200 гласа по-малко от своите противници сред делегатите в конгреса. Дори когато беше избрана на балотаж с Михаил Миков, на първото гласуване тя се класира втора с 60 гласа по-малко от тогавашния председател.

САМО В ПИК: БСП се гърчи в агония! Казанлък въстана с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова

САМО В ПИК: БСП се гърчи в агония! Казанлък въстана с кърваво писмо срещу Корнелия Нинова

Скандалите и трусовете в БСП не спират. Преди 49-ия...

на 11.06.2019

Освен това на последното си заседание на 8 юли Националният съвет на БСП взе решение подадената от Нинова оставка да бъде констатирана на конгреса, както предвижда уставът, без изобщо да се дискутира и да се подлага на гласуване, а избор на нов председател изобщо не е предвиден на форума на 16 юни, което означава, че Нинова няма никакви други шансове, освен да напусне централата на БСП идния понеделник.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(29)
1
Нинова, бъди мъж! Подала си оставка, върви си по живо, по здраво!
2
ПРЕКАЛЕНО ЧЕСТО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЧЕРВЕНИТЕ.ТРЯБВА ПО-НАРЯДКО И ВКРАТЦЕ.
3
КИРЧО ДАЛАВЕРАТА НЯМА ИЗГОДА ОТ СВАЛЯНЕТО НА ГОЛЯМАТА ЛЪЖА!ПО КРАЙ ТАЯ ГЛУПАВА ЖЕНА ТОЙ СИ ПЪЛНИ ГУШКАТА КАТО "ДОВЕРЕН" НА КУРИ ЧОВЕК!КИРЧО КИРЛИВ,СИНЯТА КУКУВИЦА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА,А НЕ Е ПОИСКАЛА ВОТ НА ДОВЕРИЕ!ТЯ ОТИВА В НЕБИТИЕТО!ТАЯ ГЛУПАВА ЖЕНА ПОТОПИ БСП!
4
Това нагло контрабандистко копеле коги ще търка наровете та дано му изгният костите в пандиза!
5
Тая Кур..нела ще ги врътне пак. Но това е за доброто на БСП и България. Ха..ха..ха. БСП умря. Но България, не другари. Вървете на изток там ако не ви изхвърлят като боклуци може и да живеете жалък животец.
6
Особено някой дупетати тато Нона Йотова
7
БСП в Русе застава твърдо зад Корнелия Нинова. Това реши на свое заседание Общинския съвет на социалистическата партия в града. На него русенските социалисти са взели решение, с което възлагат на делегатите на Русенската партийна организация на предстоящия конгрес на БСП да подкрепят оставането на Корнелия Нинова на поста Председател на Националния съвет на партията. „Категорично заставаме зад Корнелия Нинова и политиката, която ръководството на партията води”, заявяват преобладаващата част от членовете на ръководния орган на русенските социалисти.
8
Корнелка ВЪН от БСП!!!
9
Другарю... и аз заставам плътно зад КУРни...пък на 5-6 водки и друго бих могъл да направя, евентуално!
10
ТЕЗИ ДВАМАТА НАГЛЕЦИ НА СНИМКАТА СА ПРИВАТИЗИРАЛИ БСП И СЕ ДЪРЖАТ ЗА РЪЧИЧКА, ЗАЩОТО ЕДИНИЯ ПОВЛИЧА СЛЕД СЕБЕ СИ И ДРУГИЯ, А И ДВАМАТА СА ТОЛКОВА ВРЕДНИ ЗА БСП, НО ТЯХ ТОВА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА - ИНТЕРЕСУВА ГИ САМО ПАРАТА И УДОРМАТА
11
В присъствието на народните представители от БСП в Русенски регион, те направиха анализ на дейността и резултатите от участието на БСП Русе в Евроизбори 2019. Според тях, разлика от 1.73% в община Русе в полза на ПП ГЕРБ е преодолима в предстоящите местни избори.
12
Дано успее далаверата на Кире- контрабандата,защото под мъдрото ръководство на КУРзанела биесиепитУ ще пребъде!!!
13
Завиждам ти. Аз пък не мога да изпия толкова,че да и направя на ТАЯ каквото и да е. Виж на 5-6 мастика съм навит някоя по-засукана другарка да ме зарази с комунизъм (по-повелята на др.КУРтев-по полов път)!
14
В.К.: Г-н Heдялков, вие и вашата колежка Беновска сте известни като най ревностните защитници на партията ГЕРБ и на лидерът и. Вярно ли е всичко това което публикувате във вашата медия за успехите на тази партия ? H.H.: Не , няма нищо вярно. Правим го заради парите. Истината е съвсем друга. Най-унищожената страна в Европа е България, в която е постигната целта „България – без българи“. Мисията е приключена. От 10 години България е държава на дегенерати, управлявани от един примитив. Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Отговорът на въпросите „Кой е виновен?“ и „Какво да се прави?“ е прост и страшен. Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас. Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за престъпления. Начело на правителството един тъп, дебелогъз и нагъл селски бандит, който ни направи за смях пред Европа и света. Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“. Той може да бъде поставен и иначе. „Ние тях, или те нас“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.“
15
сега само може да завиждаме на Н и дял ко че в момента от две места сучи - хем от Т ик вата хем от Гер гов - не всеки д ен всеки час пуска статия за Корнелия или за Елена и между тях как една мут тра кара влака
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Хормоналните взривове в БСП продължават да владеят БСП . Неистовата жажда за власт и приближение до илюзорно лидерство са тежкото психично състояние , в което се намират социалистите. Лошото е, че затворихме много лудници , но пък наблюдаваме, че най-голямата лудница вече е учредена на "Позасрано" 20. Новото лого на БСП е ликът на професор Вучков - физиономията му най-точно изразява психичното здраве на социалистите.
18
Кирчо ни е ясен на всички. Корнелия е неграмотна и в постоянен стрес (меко казано), а той си прави каквото иска от нейно и свое име. И да им се размине са пътници и двамата
19
И ДА Я МАХНАТ И ДА Я ОСТАВЯТ ВСЕ Е ГРЕШКА, БСП НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД. ВИДЕНОВ, ГОЦЕ, СТАНИШЕВ, МИКОВ СЕГА И БИВОЛИЦАТА, ВСЕ НЕКАДЪРНИЦИ И НАКРАЯ СВЪРШВАТ ЗЛЕ? КАК ГИ НАМИРАТ ТИЯ БОКЛУЦИ, С КОНКУРС ЛИ ИЛИ РОВЯТ, РОВЯТ В КОНТЕЙНЕРА СЪС СМЕТ И ИЗВАДЯТ НЕЩО, ПООТУПАТ ГО И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП?
20
Прочетете устава на БСП. Там си пише ясно че при оставка се избира заместник който може да бъде всеки член на НС . Така че избор бол !
21
Как сте, тиквени булки? Гергов щял да подари на Не ялко прасе, щото разбрал, че ги обича Много. А на кака Ива- ушанка за да може да слухти на топло Позитански клюки.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Samo se chudia zashto taia tapa, nagla i gnusna svinia e oshte jiva
24
БСП се отърват от боклуците ама в ГЕРБ имат един ГАЛЯМ боклук от който трябва някой да ги отърве !!!
25
Както и да се въртят Импексовата Барсала и БСПдираста контрабандист, червените им пръдливи а/нуси, ще са все отзад, сиреч ще ги гепна!
26
Абе русофилско говно и горе да цапаш и долу все същия червен мишок си роден от спукан презерватив!
27
отговор на коментар
Заедно с нея по-живо, по здраво да си вървят и останалите малко простаци: Кирчо Куфара, Ленчето, Дебила и тук-там умряли плъхове !!!
28
отговор на коментар
Заедно с нея по-живо, по здраво да си вървят и останалите малко простаци: Кирчо Куфара, Ленчето, Дебила и тук-там умряли плъхове !!!
29
до 26. Батка аз само минавам да проверя тиквените булки и майсторите на късия разказ. Ако страдаш от газобрък, почеши се.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10066
архив

Как се нарича умен човек в САЩ? - Турист. 

няма нови новини
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
сега
1382
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Пуснаха на свобода убиеца Джок Полфрийман - той иска да остане в България (ОБНОВЕНА)
x
ПЪЛЕН ШАШ: Войник проговори на близките си от оня свят (ВИДЕО)
x