ЧЕРВЕНИ ВОЙНИ: Бурята в БСП се разраства - обвиниха в тежки грехове Корнелия Нинова

Акценти

ЧЕРВЕНИ ВОЙНИ: Бурята в БСП се разраства - обвиниха в тежки грехове Корнелия Нинова

222669
на 29.08.2024
ЧЕРВЕНИ ВОЙНИ: Бурята в БСП се разраства - обвиниха в тежки грехове Корнелия Нинова
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Цветеслава Гълъбова от "Левицата" скочи на Корнелия Нинова, след като бившият председател на БСП скандално се опитва да се върне начело на БСП по втория начин.

препоръчано

Нинова, която подаде оставка след изборите през юни, сега се опитва да използва юридически хватки и да блокира регистрацията на листите на партията.

"Корнелия Нинова удари поредния шамар на всички искащи и работещи за лявото обединение

Оттеглилата се УЖ "лидерка", вместо да си иде в родното село, подписала пълномощно на Ченчев и Свиленски. А те са просто Корнелия Нинова на квадрат и в панталони.

И "лидерката" го съобщи с мазно-ехидната си усмивка. Изхрачи се в лицето на левите хора. Вече можем да говорим за БСП в минало време! Нинова изпълни задачата си
И трябва да започнам нов градеж!

Без ниновци и ниновки, без техноимпексови лелки", коментира Гълъбова в социалната мрежа.

Снощи Изпълнителното бюро на Българската социалистическа партия също реагира на действията на Нинова:

"Партията не е бащиния и не може да бъде прехвърлена чрез пълномощно. Националният съвет ясно се е произнесъл кой е изпълняващият функциите председател – Атанас Зафиров. Изпълнителното бюро също работи и почти всекидневно провежда заседания. Опитите за инсталиране на Иван Ченчев и Георги Свиленски, които дори не са членове на ИБ, е просто последен опит Нинова да заобиколи мандатността и да си осигури място на депутатската банка".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК