Червен депутат иска оставката на Атанас Атанасов като шеф на парламентарна комисия

ЧАС ПИК

Червен депутат иска оставката на Атанас Атанасов като шеф на парламентарна комисия

14271
на 23.03.2015
Червен депутат иска оставката на Атанас Атанасов като шеф на парламентарна комисия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Атанас Атанасов трябва да подаде оставка, каза днес във Варна депутатът от БСП лява България и член на комисията Красимир Янков. Според него поведението на Атанасов не е в синхрон с поста, който заема. Председателят на комисията създава "новини" в телевизионните студиа, за които после никой не му търси отговорност, посочи Янков.

препоръчано

Според него изявленията на Атанасов отправят погрешни внушения към обществото. По думите на Янков това изисква Атанасов или да подаде оставка, или да промени поведението си и медийните си изяви.
Депутатът допълни, че БСП ще има свои кандидати за кметове във всички общини във Варненска област. По думите му имената ще станат известни след конгреса на партията през април. За областния град Янков посочи, че номинацията за кмет трябва да бъде одобрена от Националния съвет. Той обаче не изключи възможността във Варна БСП да подкрепи независим кандидат, стига той да е готов да работи по програмата на партията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК