Черен петък за Цветан Цветанов (обновена)

ЧАС ПИК

Черен петък за Цветан Цветанов (обновена)

17499
на 22.11.2013
Черен петък за Цветан Цветанов (обновена)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днешният петък се очертава като черен за Цветан Цветанов. През следващите 180 минути, той на два пъти ще трябва да влиза и излиза през репресивните сгради.

препоръчано

След по-малко от час Софийската градска прокуратура ще му повдигне третото си за последните 3 месеца обвинение.

Той ще бъде привлечен към наказателна отговорност за длъжностно присвояване в особено големи размери - 50 000 лева от бюджета на МВР, като за улесняването му е извършено и престъпление по служба.

Прокуратурата е събрала доказателства, че Цветанов е "присвоил парите в полза на ексшефа на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров". Бившият вътрешният министър е нарушил закона, разпореждайки на Тодоров да бъде плащана заплата за периода, в който антимафиотът е бил отстранен от длъжност и се е намирал под стража в ареста в Ловеч.

Веднага сед като си тръгне като обвиняем от следствието, Цветанов ще трябва да посети и Съдебната палата, където  ще бъде разпитан утре и за полетите на правителствения "Aвиоотряд 28".

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК