Черно море се нахвърли на ВАР заради гигантска грешка

Футбол

Черно море се нахвърли на ВАР заради гигантска грешка

28873
на 20.08.2024
Черно море се нахвърли на ВАР заради гигантска грешка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От Черно море публикуваха в своя официален Фейсбук профил стопкадър от момента на подаването на Георги Каракашев към Жулиен Лами.

препоръчано

Последният отбеляза попадението за Локомотив Пловдив в двубоя между двата тима от петия кръг в Първа лига, завършил при успех с 2:1 за “моряците“.

От Черно море претендират, че Лами е в засада, тъй като се намира зад последния бранител в “зелено-бяло“. От клуба придружиха стопкадъра с надписа “No comment!“ (“Без коментар!“).

свързани новини

Публикацията бе придружена и с текст “Докога г-н Петров?“, като от клуба визират отговорника за ВАР в България – Петър Петров, който беше и съдийски наблюдател на срещата между Локомотив Пловдив и Черно море на “Лаута“.

Илиан Илиев често критикува съдийството в последно време, като визира тъкмо такива ситуации, които нямат логичен отговор, припомня "Мач телеграф“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов представя кандидат-депутатите си в Пловдив (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов представя кандидат-депутатите си в Пловдив (ОБНОВЕНА/НА ЖИВО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК