Четирима задържан, набили перничанин и ошушкали дома му

Крими

Четирима задържан, набили перничанин и ошушкали дома му

13599
преди 5 часа
Четирима задържан, набили перничанин и ошушкали дома му
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четирима души са задържани във връзка с побой на перничанин и кражба от дома му. Образувано е досъдебно производство и работата продължават под надзора на прокуратурата, съобщават от ОДМВР-Перник.

препоръчано

Сигнал за скандал между няколко мъже бил подаден на 11-ти октомври около 19 часа на тел. 112.

На място било изяснено, че малко преди сигнала няколко души влезли в дома на 54-годишен мъж, нанесли му побой, в резултат на който получил лека телесна повреда.

По-късно пострадалият установил, че от жилището му липсват пари и златни накити.

В резултат на предприетите издирвателни и процесуално-следствени действия били задържани четирима перничани - на 24, 28, 41 и 45 години, чиято съпричастност към случая е в процес на установяване. В рамките на разследването, в домовете им са извършени претърсвания.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК