Читател на ПИК: ЕК и "Репортери без граници" трябва да реагират след физическата заплаха срещу журналист!

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Читател на ПИК: ЕК и "Репортери без граници" трябва да реагират след физическата заплаха срещу журналист!

31202
на 14.04.2021
Читател на ПИК: ЕК и Репортери без граници трябва да реагират след физическата заплаха срещу журналист!
Автор:   ПИК

 Скандалните заплахи на Тошко Йорданов срещу журналист шокираха цяла България и в мрежите вече ври и кипи от възмущение, както и директви призиви депутатът от партията на Слави Трифонов незабавно да се оттегли. Припомняме, че сценаристът вчера в предаването си е заплашил журналиста на Нова тв Благой Цицелков: "Ако бяхме в Крумова България, за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона."
След като медията ни разкри скандалното видео, десетки читатели на ПИК също реагираха с гневни коментари. Ето какво пише Павел Иванчев:
"Депутат публично заплашва с физическа саморазправа журналист! Страхува го! Заплашва го с рязане на различни части от тялото. Така още не положили клетва нови депутати заплашват журналисти със саморазправа и оказват невиждана в последните години репресия срещу свободата на словото.

препоръчано

Това е директна заявка за въвеждане на диктатура и стъпкване свободата на словото. Хубаво е ЕК да бъде сезирана. Това е нечуван скандал - депутат директно заплашва журналист. Този случай заслужава да влезне в следващия доклад на Репортери без граници, за да види светът колко ниско е нивото на свободата на словото у нас".

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 193
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това