"Чичо Коледа" събра 57 500 лв. от киносалоните

ГАЛЕРИЯ ШОУ

"Чичо Коледа" събра 57 500 лв. от киносалоните

4464
на 01.12.2021
Чичо Коледа събра 57 500 лв. от киносалоните
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Българската комедия "Чичо Коледа" се класира в топ 3 на най-гледаните филми у нас през отминалия уикенд. Филмът, дело на режисьора Ивайло Пенчев, е гледан от 6439 любители на родното кино през почивните дни. Така "Чичо Коледа" генерира приходи в размер на 57 499 лв.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Първото място в класацията на родния боксофис съвсем очаквано е за широко дискотираният "Домът на Гучи" на Ридли Скот. Заглавието също дебютира на голям екран у нас през уикенда. В първите си три дни то е спечелило интереса на 19 875 зрители и е спечелило 216 664 лв.

Среброто е за анимацията "Енканто". Рисуваната лента е гледана от 7742 души в киносалоните, а от продажбата на билети за прожекции е спечелила 69 063 лв.

свързани новини

Топ 10 се допълва още от "Ловци на духове: Наследство", "Вечните", "Дюн", "Семейство Адамс 2", "Венъм 2: Време е за Карнидж", "Секси ръководство за добри момичета" и "Френският бюлетин", пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК