Човекът на "Демократична България" за кмет на София ръси глупост след глупост - столичани скочиха срещу идиотските идеи на архитекта от Варна (ФАКСИМИЛЕТА)

Политика

Човекът на "Демократична България" за кмет на София ръси глупост след глупост - столичани скочиха срещу идиотските идеи на архитекта от Варна (ФАКСИМИЛЕТА)

133490
на 30.08.2019
Човекът на Демократична България за кмет на София ръси глупост след глупост - столичани скочиха срещу идиотските идеи на архитекта от Варна (ФАКСИМИЛЕТА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Като пълен глупак и неадекватник беше охарактеризиран кандидатът за кмет на "Демократична България“ - Борислав Игнатов в коментарите под новината в сайта на "Дневник“, че той предлага в центъра на София да не се допускат коли с несофийска регистрация.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Въпреки че във форума на Прокопиевата медия пишат основно симпатизанти на ДСБ, "Да, България“ и зелени еколози, хората са раздразнени на тази откровена глупост и не пестят обидни епитети към Игнатов. А че предложението прелива от тъпота, е пределно ясно. Освен че това е дискриминация и противоречи на всички решения на ООН и Европа за правата на човека, идеята ще създаде и конфликт с другите градове.

Като ответна мярка Бургас, Варна, Пловдив и т.н. могат да ограничат движението на софийски коли в центъра на тези населени места. Това е един вид софийско жителство за автомобилите от провинцията.

В амбицията си непрекъснато да налагат Игнатов в медиите, защото е неразпознаваем, активистите и пиарите на "Демократична България“ измислят какви ли не щуротии. Като например всеки участник в изборите да засади дърво.

"Значи на вота на 27 октомври всички да грабнем по една лопата и да хукнем да копаем дупки. Това сме го правили преди 10 ноември на Ленински съботници. Тази  идея сигурно е дадена на Игнатов, я от потомственият болшевик  Христо Иванов-Бойкикев, я от някой от зелените комунисти като Тома Белев", подиграха се на идотската идея софиянци.

"Може предложението да е дошло и от миндянският барт и главен асистент от Института по история на БКП, Евгени Дайнов. С подобни ексцентрични идеи на изборите Игнатов не ще засади, а май ще хапне дървото", предугаждат изборния провал на родения във Варна архитект.

Публикуваме и коментарите от форума на "Дневник“, където хората справедливо се възмущават от Борислав Игнатов:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК