Чудо! Спасиха жена изкарала два дни под срутил се хотел в Индонезия

СВЕТЪТ ДНЕС

Чудо! Спасиха жена изкарала два дни под срутил се хотел в Индонезия

7186
на 30.09.2018
Чудо! Спасиха жена изкарала два дни под срутил се хотел в Индонезия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена беше спасена от рухнала хотелска сграда повече от 48 часа след опустошителното земетресение на индонезийския остров Сулавеси, съобщи представител на спасителните екипи, цитиран от ДПА.

Жената била открита между бетонни развалини и леглото си на втория етаж на хотел "Роа-Роа" в град Палу, един от най-тежко засегнатите от петъчното земетресение, каза началникът на спасителната операция пред местната телевизия "Компас". "За щастие, тя е била предпазена от матрака и така е оцеляла", заяви той. По думите му жената е била в състояние да отговаря на въпроси.

препоръчано

По-рано през деня говорител на националната служба за реакция при бедствия заяви, че вероятно около 60 души все още са под развалините на седеметажния хотел. 

Индонезийският президент Джоко Видодо заяви, че на спасителите им е трудно да откриват пострадали, защото има недостиг на тежка техника, предаде Асошиейтед прес. Властите пренасочват към засегнатите райони още тежки машини, каза той и изрази надежда, че до довечера те ще са пристигнали.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК