ЧУТОВЕН СКАНДАЛ В ДБ: Методи Лалов поиска оставките на Христо Иванов и новия Шиши

ЧАС ПИК

ЧУТОВЕН СКАНДАЛ В ДБ: Методи Лалов поиска оставките на Христо Иванов и новия Шиши

101967
на 11.10.2021
ЧУТОВЕН СКАНДАЛ В ДБ: Методи Лалов поиска оставките на Христо Иванов и новия Шиши
Автор:   ПИК

"С оглед случващото се от години в "Да, България" и в коалицията "Демократична България" мисля, че след изборите Христо Иванов следва да си подаде оставката като председател на партията. Оставки следва да подадат и немалка част от Изпълнителния съвет на "Да, България", в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева." Това мнение публикува във Фейсбук Методи Лалов, който доскоро беше председател на групата на "Демократична България" в Столичния общински съвет. Позицията му за лидера Христо Иванов и доверения му Мирчев, който е новият Шиши в политиката, разбуни либералната общност предизборно.

препоръчано

Ето какво написа още той в страницата си:

"Недемократичното ръководство на партията демотивира и отблъсква и все повече хора и привлича все повече друго с клиентелистко мислене и цели. Неминуемо това ще има негативни последици за демократичната общност, които ще приличат още в резултатите от предстоящите избори.

Снощи обясних в свой пост част от основанията да кажа това. След изборите ще говоря още по-подробно, като най-подробно ще направя това на Националната конференция на "Да, България", ако Националният съвет на "Да, България" реши въобще някога да я свика, тъй като това трябваше да бъде сторено много отдавна, но удобно за някого това не се случва (в резултат на това мандатът на всички органи на партията е изтекъл).

Говоря сега (правя го от много месеци, включително публично, но няма кой да чуе), тъй като после ще ме питате защо съм бил част от създаването на този порочен модел. И защото за истината винаги е подходящо да се говори (за някои винаги е неподходящо)".

 

Сподели:
Бомба x
Тези 4 зодии се променят напълно, когато са влюбени Тези 4 зодии се променят напълно, когато са влюбени
ПИК TV x
ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 293
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това