ШАМАР: Отрязаха ЦСКА за мечтан нападател

Футбол

ШАМАР: Отрязаха ЦСКА за мечтан нападател

10937
на 07.07.2024
ШАМАР: Отрязаха ЦСКА за мечтан нападател
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-популярната германска медия „Билд“ потвърди, че Кайзерслуатерн е отхвърлил офертата на ЦСКА за ганайския нападател Ричмънд Тачи. Немската медия определи като „незадоволително“ предложението на „червените“.

препоръчано

25-годишният нападател засега ще остане при „червените дяволи“, като от клуба имат желание да го задържат, освен ако не се появи по-примамливо предложение. Тачи се представи солидно през миналия сезон във Втора Бундеслига, след като се отчете с 3 гола и 7 асистенции.

“Неговото впечатляващо представяне накара клуба да не желае да се раздели с нападателя, освен ако не бъде предложена значителна трансферна сума, която може да бъде реинвестирана в отбора. Първата оферта на ЦСКА за Тачи беше отхвърлена незабавно“, съобщи цитираният от “Мач Телеграф“ - “Билд“.

Все пак има надежда трансферът да стане факт и тя се крие в голмайстора на Инглощат от миналия сезон Яник Маузе, който Кайзерслаутерн привлече наскоро. Реално се очаква той да играе вместо Тачи в титулярния състав.

Според “Transfermarkt“ текущата пазарна стойност на Ричмънд Тачи е 800 000 евро. Ганаецът, който има и немски паспорт, стартира като титуляр в първата контрола на “лаутерите“ след старта на подготовката.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК