Швейцария отвори центрове за масова ваксинация

Европа

Швейцария отвори центрове за масова ваксинация

2492
на 20.04.2021
Швейцария отвори центрове за масова ваксинация
Автор:   ПИК

Швейцария отвори центрове за масова ваксинация срещу COVID-19 в няколко града, сред които Женева и Лозана, съобщи агенция Ройтерс.

препоръчано

Голям ваксинационен център бе открит вчера в конгресния център "Палекспо" в Женева, който традиционно е домакин на международно автомобилно изложение, анулирано през миналата и тази година заради пандемията.

Броят на коронавирусните инфекции в алпийската страна расте постоянно през последните седмици, отбелязват местните медии, цитирани от БТА.

От петък до в понеделник са регистрирани 4905 нови случая и са починали 16 души.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Щабът за борба с COVID-19: Ваксинирахме над 30000 на ден! Чакаме още над 400 хиляди дози. Всички новозаразени са с британски щам (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Щабът за борба с COVID-19: Ваксинирахме над 30000 на ден! Чакаме още над 400 хиляди дози. Всички новозаразени са с британски щам (НА ЖИВО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това