Шест неща, които се случват, когато спрете да правите любов

Бомба

Шест неща, които се случват, когато спрете да правите любов

9385
на 05.12.2020
Шест неща, които се случват, когато спрете да правите любов
Автор:   ПИК

Има много причини сексуалният ви живот да е в застой. Може би преминавате през раздяла или пък някой от двама ви е болен. Може би е просто животът, децата, работата…

препоръчано

Няколко дни се превръщат в седмици или месеци и преди да сте се усетила, не сте правила секс толкова отдавна, че дори вече не ви липсва. Дори да не изпитвате нужда от него, тялото ви копнее за тази доза серотонин и не само. „Струма.бг” разказва какво се случва, когато дълго време не сте правила секс.

 

1. Разболявате се по-често Колкото по-малко секс правите, толкова по-лесно се разболявате, тъй като имунната ви система отслабва.

 

2. Увеличават се нивата на стрес Може да се чувствате по-изнервени, тъй като тялото ви не освобождава серотонин и допамин. Липсата на секс е стресираща. Изследвания са доказали, че когато не правите секс, по-трудно се справяте с напрегнати ситуации.

 

3. Сънищата ви се променят Една хубава последица – може да започнете да имате секс сънища или дори да изпитате оргазъм, докато спите. Не е същият, както истинския, но е приятен.

 

4. Либидото ви намалява Ако от известно време не сте правила секс, започвате по-малко да го желаете. Либидото ви намалява, което е напълно естествена реакция на тялото ви.

 

5. Понижава се самочувствието ви Може да се чувствате по-малко привлекателна или по-тъжна. Сексът действа като антидепресант, затова не се изненадвайте, ако започнете по-малко да се харесвате.

 

6. Стените на вагината отслабват Ако отдавна не сте била с мъж, стените на вагината отслабват. Затова се препоръчва да правите известните упражнения на Кегел за стягане, с които ще предотвратите това.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това