ГОРЕЩО
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОТЕСТА: ГОЛЯМАТА ЛЪЖА на "Промяната" (СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ)
Зафиров: За момента няма причина "БСП-ОЛ" да преосмисли участието си в управлението
Публикуваха новия проектобюджет за 2026 г. - eто основните му параметри
Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО)
ОСТАВА ОБЛАЧНО! Вали в планините, в Централна и Западна България. Над Странджа гърми (КАРТИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) разпространи 6 важни съвета към потребителите как да разпознаят дали рибата, която им предлагат наистина е прясна.
препоръчано
1. Върху повърхността на прясната риба има много тънък слой слуз, ако слузта е обилна, а слоят плътен, това означава, че рибата е престояла по-дълго време, предупреждават от ведомството.
2. Люспите на рибата трябва да са блестящи, плътно залепени за тялото.
3. Не трябва да има разкъсвания.
4. Хрилете трябва да са с розово-червен цвят.
5. Очите трябва да са бистри.
6. При натискане с пръст, вдлъбнатината трябва да изчезне бързо.
Потребителите могат да подават сигнали за нередности онлайн или на телефон 0700 122 99.
Промени в движението по магистралите „Струма“, „Тракия“ и „Хемус“
7712
преди 6 часа
Раздават безплатен курбан с два тона риба в Бургас
10146
преди 6 часа


