Шефът на "Градус" Иван Ангелов за свидетеля на Манолова срещу Борисов: Идиот и наркоман! Луд човек!

Акценти

Шефът на "Градус" Иван Ангелов за свидетеля на Манолова срещу Борисов: Идиот и наркоман! Луд човек!

171477
на 06.05.2021
Шефът на Градус Иван Ангелов за свидетеля на Манолова срещу Борисов: Идиот и наркоман! Луд човек!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Не съм в България. Този човек е идиот и наркоман. Няма да коментирам. Луд човек!" Това обяви за скандалния земеделец Светослав Илчовски един от най-крупните животновъди и у нас Иван Ангелов, който е собственик на "Градус".

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Той е потърсен от Би Ти Ви за коментар по повод т.нар. показания на Илчовски срещу премиера Бойко Борисов, който днес заяви, че дори не е чувал името му. 

Илчовски твърди, че пред очите му на рожден ден на министър-председателя Иван Ангелов и най-богатият българин Цоло Вутов му подарили кюлчета злато. Шефът на "Градус" обаче е категоричен, че става дума за луд човек. В миналото той е известен със серия от побоища и скандали. 

Светослав Илчовски е едър земеделски производител. Името му се появява в публичното пространство през 2012 г. Тогава Илчовски подава сигнал за изнудване срещу Димитър Аврамов, който към онзи момент е депутат от ГЕРБ. Аврамов е арестуван и изключен от партията, а по-късно става депутат от ДПС, припомня Епицентър.

По сигнала на Илчовски специализираната прокуратура започна разследване за търговия с влияние. Според държавното обвинение през юли 2012 г. Аврамов, в съучастие с бившия общински съветник от Плевен Методи Петков и В.Ц.Ч., е поискал 220 000 лв. от бизнесмена Светослав Илчовски, от които е получил 100 000 лв., а отделно е поискал правото да ползва земеделска земя в Монтанско. Срещу това Аврамов е поел ангажимент да упражни влияние върху директорката на Областна дирекция „Земеделие“ Зорница Александрова във връзка със земи, за които се отпускат субсидии.

Отчетените приходи на фирмите на Илчовски за 2017 г. са близо 70 млн. лв.
В началото на 2021 г. Илчовски обяви, че продава бизнеса си в България. Той отдавна има зъб на ГЕРБ.

Още преди десетина години обвинява видната (по онова време) депутатка Искра Фидосова, че го рекетирала. Самата Фидосова пък прави Илчовски за смях:"Илчовски не го знам, да каже кога точно е трябвало да се вижда с мен този лъжец“. Пак не се доказва нищо, освен голи думи от страна на земеделеца.

Светослав Илчовски е особено известен в Северозапада. През 2018 г. двама братя от Видинско, собственици на земя, са пребити зверски от мутрите на Илчовски. На помощ на биячите са и гардове от частна охранителна фирма, бранеща интересите на милионера. Братята са пребити, за да „не си помислят да палят реколтата на земевладелеца“, пише 7dnisofia.bg.

Светослав не си поплюва и със собствената рода. За това алармира БиТиВи. През 2016-а година телевизията разкрива, че на търг за земя Илчовски пристига с 50 души охрана. Целта им е да „респектират“ неговия чичо, който е единствен конкурент на търга.

Няколко жертви са свързвани с името на Светослав Илчовски, показва бърза разходка из медиите от региона. През 2014 година земеделска машина на богаташа аварира, откъсва се метаната гондола, която убива на място 21-годишен младеж. Тъй като има смърт, случаят няма как да се скрие. Излизат наяве и други такива във фирмата на Илчовски, когато обаче жертви няма.

Две такива обаче има при инцидент с поредна тежка машина на предприятието на Илчовски. На селски път край Плевен, тя затиска пълна кола, патуваща за болницата в града. На място са убити двама души, другите са откарани в много тежко състояние", пише 7dnisofia.bg.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК