ШОКИРАЩО: Новият служебен премиер Горица Грънчарова на косъм от фатален инцидент

Акценти

ШОКИРАЩО: Новият служебен премиер Горица Грънчарова на косъм от фатален инцидент

402178
на 10.08.2024
ШОКИРАЩО: Новият служебен премиер Горица Грънчарова на косъм от фатален инцидент
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На косъм от фатален инцидент е била номинираната за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева.

препоръчано

Това разкри нейната класна ръководителка Бойка Динева. Тя не скри радостта си, че нейна възпитаничка се изкачва до един от най-високите постове в държавата, но си пропимни за случай, в който Горица извадила невероятен късмет.

Преди време случайна при случайна среща на улицата между бившата учителка, която отдавна е пенсионерка, и зам.-председателят на Сметната палата, замалко да се случи голям сакатлък. 

"Последния път, в който се видяхме, така се затича към мене, че една кола щеше да я блъсне на улицата. Искаше да дойде да ме прегърне и аз да я прегърна. Когато разбрах, че в Сметната палата, много се зарадвах. Тя го заслужаваше. А сега още повече заслужава това място", сподели пред бТВ Бойка Динева. 

Учителката си спомни, че като дете Горица е била отлична ученичка с огромно желание да се докаже.

ПИК единствен разкри вчера подробности от личния живот на Горица Грънчарова-Кожарева. Тя е родена на 9 април 1966 година в разложката болница. Израснала е в село Годлево, където продължава да живее майка й, която е вдовица. От село Годлево е родословието и на бившия главен прокурор Иван Гешев.

В момента е омъжена за бившия член на Висшия съдебен съвет от прокурорската колегия Михаил Кожарев, но има и друг брак зад гърба си - с бившия кмет на Банско Петър Байраков, от когото има дъщеря.

Очаква се Горица Грънчарова да бъде избрана като служебен премиер от парламента на извънредно заседание на 20 август. Ден по-рано тя трябва да представи и състава на своя кабинет. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК