ШОК: Италиански град продава къщи за по 1 евро

СВЕТЪТ ДНЕС

ШОК: Италиански град продава къщи за по 1 евро

15868
на 03.02.2020
ШОК: Италиански град продава къщи за по 1 евро
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Къща срещу... 1 евро! Това е напълно възможно в Италия. Крайбрежното градче Таранто се нуждае от нови жители. 

препоръчано

Допреди години в Таранто са живеели 40 хиляди души, но сега те са около 3000. Местните власти са много заинтересовани да привлекат купувачи на недвижими имоти, особено в историческия център, пише РИА Новости, позовавайки се на "Сън".

Градската управа се надява, че мекият средиземноморски климат, древна архитектура, живописна природа, плажове и природен резерват, ще привлекат нови жители. А амбициозните им планове са да регистрират около 25 нови тарантонци, въпреки че досега са продадени само 3 къщи.

Условието в сделката е купувачите да възстановят за своя сметка сградите и да продължат да живеят в тях. Препродажбата е забранена.

Превод ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК