Шок! Километражът от трагедията в Яхиново закован на 180 км/ч, откриха бутилки с алкохол в потрошената кола

ЧАС ПИК

Шок! Километражът от трагедията в Яхиново закован на 180 км/ч, откриха бутилки с алкохол в потрошената кола

71426
на 11.05.2015
Шок! Километражът от трагедията в Яхиново закован на 180 км/ч, откриха бутилки с алкохол в потрошената кола
Автор:   ПИК

Младежите направили домашен купон преди катастрофата

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бутилки с алкохол са открити в колата, която причини вчера трагедията в дупнишкото село Яхиново, предаде Би Ти Ви.

препоръчано

Съученичка на най-младата жертва – 15-годишния Илиян разказва, че нейният връстник е бил много добро момче. Момичето допълва, че е познавала водача на автомобила, който е бил студент в София и имал шофьорска книжка от два три-месеца.

Като друга подробност от трагедията край Дупница се съобщава, че километражът на автомобила е бил закован на 180 километра в час, а две от момчетата тази година е трябвало да са абитуриенти. Според местни жители в Яхиново често стават катастрофи и хората смятат да правят курбан, за да избегнат повторение на трагедията. Жителка на селото, цитирана от телевизията, казва, че нейният брат, живеещ в САЩ, е готов да прати пари за курбана.

Полицай от мястото на събитието пред ТВ7 заяви по-късно, че стрелката на километража е била на "нула". Разследването тепърва щяло да установи каква е била скоростта при удара.

Според източници на Би Ти Ви групата младежи са пили цял ден в дома на едно от момчетата.

Отецът от селото заяви, че е намерил бутилка от алкохол до мястото на трагичния инцидент. "Децата бяха кротки и добри", заяви той. Според него, за да пият е имало причина.

По последна информация един от пострадалите е изписан от болницата и си е у дома, но е в шок.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК