Вход
София
Времето в София 23 o C

ШОК НА "ПОЗИТАНО" 20: Без БСП на местните избори!

ШОК НА "ПОЗИТАНО" 20: Без БСП на местните избори!

на 13.06.2019
513871
62
ШОК НА "ПОЗИТАНО" 20: Без БСП на местните избори!
Автор: ПИК
13.06.2019
62
513871

БСП е застрашена да изпадне от участие в местните избори. Социалистите са в шок, че жаждата за власт на Корнелия Нинова ще доведе до блокиране на партията.

Телевизията на Корнелия Нинова клевети Пеевски, Цветан Василев споделя във Фейсбук (СНИМКА)

Телевизията на Корнелия Нинова клевети Пеевски, Цветан Василев споделя във Фейсбук (СНИМКА)

Банкерът-беглец Цветан Василев разкри във фейсбук тежките...

на 11.06.2019

Това научи ПИК от отлично информирани източници на "Позитано" 20.

Това ще стане, ако лидерката в оставка сгази устава на партията и успее да прокара врътките си по време на конгреса на 16 юни и се удържи на поста.

В такъв случай група социалисти вече е готова да подаде жалба в съда, че уставът на партията на нарушен.

Това автоматично  блокира партията до изясняването на ситуацията от съдебните инстанции.

Всички решения на заседанието на конгреса, насрочено за 16 юни, извън констатирането на оставката на Нинова, която тя подаде на 8 юни пред Националния съвет на партията, могат да бъдат атакувани в съда, защото са противоуставни.

Независимо дали става дума за оттегляне на оставката, както зоват насъскани от хората на Нинова разни местни организации под натиска на Кирил Добрев, или за отхвърлянето ѝ до изтичането на мандата след 1 година, както се канят да поискат друга група клакьори на сегашното ръководство, или изобщо за опит тя да бъде подложена на гласуване, което е против устава.

В устава на БСП ясно и еднозначно е казано, че подадената оставка е необратима - само се констатира и не се подлага на гласуване, тъй като това е лично волеизлияние, което не може да бъде подменяно под натиска дори и на мнозинството.

Това би важало и в случай, че конгресът, също под натиска на кликата на Нинова, вземе решение да се отиде на пряк избор на председател на партията след констатирането на оставката на лидера. От една страна на последното си заседание Националният съвет на БСП отхвърли такава точка от дневния ред на заседанието на конгреса на 16 юни. От друга страна това уставно положение, натрапено от Нинова, важи при пълно завършване на мандата на съответния председател, който в случая бе прекъснат предсрочно.

А от трета страна този тип избор не може да бъде проведен, тъй като не са изработени правилата, по които това трябва да стане. Партийната комисия, което трябваше да направи това преди последното заседание на Националния съвет на партията не подкрепи направените предложения и не внесе одобрен документ на форума, тъй че в крайна сметка такива правила няма.

Въпреки това обаче истеричните опити на Нинова и кликата ѝ да се удържи на поста въпреки подадената оставка лавинообразно продължават. Точно това е накарало група социалисти просто да проследят манипулациите им и в крайна сметка да атакуват в съда всяко решение в конгреса, противоречащо на устава.

Това означава, че БСП едва ли ще успее да излезе от юридическата бъркотия до края на септември, когато ще трябва да се регистрира за участие в местните избори и може да изпадне от тях.

Случаят не е безпрецедентен. През 2009 г. Софийският градски съд дълго блокира регистрацията на новото ръководство на СДС, начело с Мартин Димитров, избран на преки избори, които тогава се проведоха за пръв път по отношение на лидер на партия. Тогава магистратите се мотивираха с това, че "тайният вот не е демократичен по отношение на вземането на партийни решения", както и че "преки вътрешно-партийни избори не са правени в България".

По това време СДС беше блокиран в съда от вече бившия лидер Пламен Юруков, но споразумението с ДСБ за общо явяване на парламентарните избори вече бе подписано и техният лидер Иван Костов бе готов да се явят заедно на избори дори и без СДС да има съдебна регистрация на ръководството си от съда.

В крайна сметка тогавашният шеф на ВКС Константин Пенчев излезе в публично решение за регистрацията на СДС, като преди това гневно обяви от съдебната зала, че са правени опити да бъде подкупен, за да не го вземе. Скандалът се потули.

Сега обаче, ако заради ината на Нинова да се удържа на поста, на който мнозинството червени не я желае, надделее, БСП ще трябва да бъде взета на буксир от някой от коалиционните си партньори като Комунистическата партия на България на Александър Паунов, националистическата "Нова зора" на поета-машинист Минчо Минчев, политически клуб "Тракия" с председател Стефан Начев или "Екогласност" на Емил Георгиев, който влезе последен в червената евролиста.

"БСП не заслужава такъв позор, но тая жена е невменяема. В такива случаи крайните мерки са наложителни, иначе партията е приключила", категорични са социалистите, предвкусвайки горчивата участ, която им готви лидерката в оставка на изпроводяк.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(62)
1
БСПдирадската партия в лицето на най гнусния БСПдираст, скочиха срещу премахването на субсидията, и то много остро!! След като си обраха собствената червена каса, сега гнусният им Импексов вестник и още по гнусната им джендърска Импексова ТВ, ще умрат в червена агония!! ................................................................................................................................................. Пик с такива анализи и новени, ще докарати Импексовите комунета, водени от Импексовата Курабия, Румен Пъпката и бившата крадлива кучка Йо на СС Момата, до инфаркт бе. Имайте милост, че от бой по червените кухи спинозни манерки, пишат само глупости бе!! ............................................................................................................................................................................. Затова ще продължавам да питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости и то с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна Импекс за десетки милиона, а не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Това е така, защото съм глупава и наивна ли, или щото не съм близала нечий премиерски сладолед, или сладоледа на руски КГБе агент!!
2
Абе защо 80% от "новините" в ПИК, са насочени срещу опозицията? А за властта(шайката) - само хвалби? ПИК да не членуват в ГЕРБ
3
А БСП умре! Але але але....
4
ПИК единственото вярно в статията е че Корнелия Нинова е невменяема и постави БСП в унизителна ситуация и ще си плати цената с Кирил Добрев но БСП ще я има на местния вот !!!
5
БСПар: - Навремето Ви пратихме едно момче (Костов) и Ви разби СДС-то; СДСар: - Сега ние Ви изпратихме едно момиче (Корнелия) - троянския ни кон и ще Ви разбие столетницата.
6
Защото 80% от злините и грабежите на държавата ни, са извършени от тая мрагобесна червена фашистка партия! ....... Кой може да каже, коя червена курабия е по вредна за БСПдирастията и държавата, СС Момата, или неговата бивша крадлива като него кучка Йо и Импексовата Барсала. Като прибавиш и Румен Пъпката към тях, “ВРЕМЕ е НЯКОЙ да изхвърли БОКЛУКА“! Последния БСПдираст да свали шалтера, и да си го навре отзад!!!
7
А ударите със субсидиите са последния пирон в ковчега на БСП!Нинова има за цел кражба на субсидията,а сега няма от къде да ги връща!Силно е уплашена да не се пипне офшорката на Вирджините,където регулярно привежда награбеното!Една финансова ревизия на Позитано винаги е закъсняла,защото крадлата има богат опит в далаверите!Станишев кажи си за Нинова и р.овч!
8
9
Е , ДОЖИВАХМЕ ДА СЕ РАЗПОРИ 120 ГОДИШНАТА БАБИЧКА Б С П / Б К П ! КОЙТО САМ СИ ГО НАПРАВИ И ОНЗИ ОТ ГОРЕ НЕ МОЖЕ ! НАРОДЪТ --- СВОБОДЕН ОТ ЧЕРВЕНИ ДИКТАТОРИ И ТОТАЛИТАРИСТИ !
10
Манипулира лумпенизирани простаци!
11
Не можеш да разбереш кой кого иска да интегрира и едните и другите правят сихански работи кардът лъжат кълнат! И вече на ромите социалисти казват.
12
Буките зелени, изворите звънливи, а в касата няма пукната пара за един СПА Конгрес, на планински кристален въздух!
13
Говорителят на БСП ----- '' ... По думите му в България управляващите партии нямат нужда от субсидия. Те се финансират директно от властта. Субсидиите касаят най-вече съществуването на опозицията, каза президентът Румен Радев.По думите му едно такова решение на практика задушава опозицията точно преди местните избори....''..........Че кой и е крив на БСП , че е в опозиция ??? Я да им проследиш биографията , че да си отговориш защо хората не им вярват ? Дойдат ли на власт - няма еврофондове , опоскват бюджета , задължават хазната с некадърното си и крадливо управление...само скандали с техните изявени лица...вечно под ръка с ДПС ....обръчи , обръчи....Обраха собствената си каса - знаеш ли какво ще направят с парите на държавата ??? Най- големите олигарси са червени другари , а най - бедните са техни избиратели ...Ти кьорав ли си , или си зависим ,че не виждаш що за стока са ? ...Като ти е толкова жал вземи да ги издържаш с парите на президенството , и без това файда от теб няма....
14
Момченцето което сладко целува кафявата точка на Свръхчовека, неимоверно интелигтнтния и образован, честен и неподкупен, да събере отряда за Бързо реагиране и да нападне Позитано 30. Баба Ивче ще носи картечницата, МастияОбаркова ще стреля със снайпер, а няколкото служители ще атакуват. Дебелачко, шефчето, ще е ариергарда, ще носи муниции и бомби. Да арестуват Кака Кури, всички около нея, но да не закачат старите крадльовци, Миков, Дъбов, Свинаря и цялата им група, те ще трябват на Бащицата, да си поделят плячката, а Бсщицата да си властва, докато започне да пълни памперса на премиерското местенце.
15
В БСП се борят две групи. Едната, начело с Нинова, е безкомпромисно срещу GЕРБ. Другата - СтаниШеф, Гергов и др. - копнее да се прегърне с Шайката. Пригласят й Първанов и компания, GЕРБ... И ПИК, де...Да не мислите, че Борисов подари на Гергов 43 МИЛИОНА заради свинските му уши ?
16
БСП ще се оправи, когато КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СВИНЕ, като СВИНАРЯ Гергов бъдат изритани с яки шутове.Боко ТИКВАТА обаче ще се бори до край, ДЪРТИТЕ КАТО НЕГО КОМУНЯГИ, да са в БСП, за да я разбият.Точно затова ТИКВАТА РАЗДАВА НАШИТЕ ПАРИ на КОРУМПЕТАТА като СВИНАРЯ.А какво пишат тук ПОМИЯРИТЕ-ГЕЙберасти е все едно КОН ПЪPДИ.Едни и същи EБAHИ ДEБИЛИ.
17
Група агенти на чичко Шорош и няколко мюрета се опитват да прокарат идейте на Станишев и да завземат и тази партия,като ГРОБ.
18
ЕДНОВРЕМЕННО ОСТАВКА И МОЛБА ЗА РАБОТА... ТАЗИ ГИ ПРАВИ В БСП ДА СЕ ЧУВСТВАТ,КАТО ЛЕКО ИЗОСТАНАЛИ В УМСТВЕНО ОТНОШЕНИЕ...
19
ДНЕС ЧУХТЕ ЛИ ИСТОРИКА В БТВ; ---- ДОБРЕ,ЧЕ СТАЛИН ИЗВИКАЛ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ И МУ ДАЛИ "СИЛЕН ЧАЙ" ИНАЧЕ ЩЯЛ ДА ДАДЕ ОЩЕ ЕДНО ПАРЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ... ХЕМ КРАДЛИВИ И УБИЙЦИ,ХЕМ НЕСПОСОБНИ ДА УПРАВЛЯВАТ...
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Тази комунистическа партия отдавна трябваше да бъде забранена със закон. Убийците комунисти, останали живи, трябваше да бъдат съдени. Тяхното семе трябваше да бъде държано далеч от властта.Това трябваше да стане, но не стана....
23
Дърти изтрещелници подкрепят нинова и милиончева докато червени тарикати от ръководството си самообраха касата ! Както се казва НЕМА ЛОШО ! Да живей Импексовица и не я мислете ...ако нещо и се случи ще замине при синето в омразната САЩ !
24
Имам предложение , направо да назначим кметовете на ГЕРБ , няма защо да се харчат пари !!!!
25
Този който е написал горната статия да ходи да нaeбе майка си в гъзъ. Ако той не може ние ще и опънем бахура.
26
До №:23. Ей ти псевдо поручик Галицин, ти си крадец на имена. Ти си редник трудовак и никога няма да станеш даже ефрейтор. Бегом до хоризонта и обратно.
27
Лелче, хвани за ръчичка приятелката си рускинята Елена Йончева и бегайте на село да копате кукуруза. Там и на двете ви е мястото, защото и двете сте селяндурки, които по един или друг начин сте се добрали до висши партийни позиции. Бегайте, докато е време, защото после горко ще съжалявате и плачете!
28
МЕХЛЕМ ЗА ДУШАТА!!!!ДОЖИВЯХМЕ ДА ЧУЕМ ТАКАВА НОВИИНА!!!ДАНО НЕ Е ФЕЙК
29
ОСТАНА САМА ДА СЕ ПЪРЖИ НА ПОЗИТАНО ЕВАЛА НА РУСКИНЯТА
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Това което се мъчехме да направим от години, се получи по естетсвен начин с управлението на Нинова. Село Крушовица ще остане в бълграската история!
32
Пик, кило сол струва около или под 50ст., но когато го изсипеш в манджата после тя става негодна за ядене.
33
Комунистите от герп като чуят името на Нинова още се стряскат. Президентските избори отдавна минаха другари комунисти от герб. Заради власт не само със сдс, но и с дявола ще се коалират. За комуниста няма спирка.
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
НИНОВА БИЛА НЕВМЕНЯЕМА !!!!СМЕЛ ЧОВЕК НЕВМЕНЯЕМ НЯМА !!!!!У НАС СВЕСТНИТЕ СЧИТАТ ЗА ЛУДИ!!! КОРУПЦИЯТА ОБАЧЕ Е ПСИХИЧЕН ПРОБЛЕМ , НЕ ЗАБОЛЯВАНЕ , СЪЗДАДЕН И ЗАЛОЖЕН ОЩЕ В ДЕТСТВОТО, КОЙТО ИЗИСКВА ТОЛЕРАНТНА СРЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ!!!
36
А ти ментеливо червено говедо как смееш да се наричаш с името на благородния гвардеец Галицин ,жалка карикатура наистиа си мазхист пълнят те постояно с минуси и даже вече импексова и кутьо не ти плащат що не ходиш да си пасеш патките ами се напъваш да цапаш сайта всеки божи ден!
37
Колкото до Нинова, не съм оптимиска, ама не за Партията-майка, а за самата Нинова. Дездемона свърши работа, Дездемона се удави накрай Дунава. Отучнявам: Радев, президент, вечните които се издъниха – малко почивка а по-нататък и купуване и пренареждане, да се види колко са принципни, връщане резултата на парламентарните, създаде бленуваната от бабичките телевизия. И не на последно място, Герб, 4 евродупедати българи от които кучещките дами, отродени, плюс ненадеждния и брутално негръмотен Андрей Слабаков от квотата на МВРО. Остават толупът Радев, който ще пукне от плюскане и хомосексуалистът, който се представя за лекар – Андрей Ковачев. След това, БСП – 5 евродепутати българи, каквито – такива. ДПС – 4, което включва Адемов. ДСБ – двама млади гейове, единия либерал, другият консерватор. СДС – един независим, отива да се лекува. Герб да благодари за "победата" на това, че отврати гласуващи и негласуващи. Колкото до Нинова, някакви персонални заслуги особени за това тя няма, заслугата е колективна; който не вярва – нека чете и разсъждава върху писаното за ролята на личността в историята.
38
Како здравче оти не си гледаш говедата ами се о-сираш всекидневно в сайта!
39
38) С малко, но не уцели, мюренце.
40
Статия платена от Свинаря, против Нинова. Пендалко как е да си платена ку.. А на тоз който ти плати. Обръсна ли се за довечера, Тиквата си чака подаръка за рождения ден. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ иначе Пендалко пари нема!!!!!!!
41
Абе иска ви се и на едните и на другите да е Нинова, ама не става. Убедена съм, че се е стигнало дотам да я сменят. Не става. Жената не става. Без някаква култура освен корумпционна, без фини настройки за редно и нередно, за хубаво и развалено, които дефинираха патриархалния българин, без градска култура над махленското равнище – дори нямаше стремежа към самоусъществяване чрез познание на цаpвулът Желю Митев Желев. Готовността й да поема рискове послужи БСП да си върне позициите, а сега гит, защото от това, което видяхме в европейска кампания, която беше жалка, ще се и...ре на метеното. МХМ.
42
Нинова отново ще бъде избрана. Тя е мъжко момиче и хората я обичат. Само това е важно, а не някаква вътрешна опозиция, която се бори за власт. Щом ГЕРБ толкова плюят по нея значи те се страхуват, от нея. При Михов депутатите бяха 40, при нея 80, а евродепутатите с един повече. УСПЕХ на г-жа Нинова. Сигурен съм, че тя ще се разбере по мъжки с ГЕРБ.
43
AKO TOVA NAISTINA SE SLU4I B. TO BI BILO PARVOTO HUBAVO NE6TO V POLITIKATA 1989 g
44
Путьовци, вас ще пита Нинова какво да прави. Не го вадете толкова голям, като знаем, че не върши работа. Разни Катюши и Адолфини мечтаят за такъв, ама на грешно място го търсят. Не е пик-а, нито дългоухата от щаба на дебелогъ..зия де ще предсказват какво щяло да се случи с бесепето. Това им е трън в г... , който се мъчат да изкарат, ама не става с маша тая работа. Затова пълнят,сайта си с всичко друго де излиза от дупката им при опита да изкарат тръна. Сещате се какво излиза. Ако не се сетите питайте Катюша. той ги е ялдълго време.
45
Колко хубаво, идват изборите, влизаш да гласуваш, само една бюлетина, една партия и един вожд!!! Красота!!! Цялата власт в ръцете на мутромафиотите, кражбите неограничени, цените също, заплатите и пенсиите под контрол. Партията ГЕП побеждава безапелационно с 98.98%!!!! Народа ликува, излиза на манифестация, националния празник е променен на 13.Юни, рожденият ден на Вижда! Националният химн е сменен с песента Цъфнал ГЕРБ. Децата го учат още от детската градина, пеят го всяка сутрин пред портрета на Великия Вожд. Така е и в училищата. Задължителната казарма е върната и е 3 години!!! Всеки е длъжен да бъде, болни и инвалиди също. Ако не могат да държат оръжие, ще пеят и пляскат с ръце и ще славят Вожда. Пак е нещо. Ще се събират пари за мавзолей, някой ден Вожда да лежи във вечнистта и да знаем, че благодарение на Него сме най-бедни и умиращи, най-ограбвани и унижавани, най-лъгани и продавани!
46
Айдеееее ниновчетата къде ме поставиха редом с травезтида лумпен Андромеда .. Бита карта, блъфира, преигра, свърши.
47
За другарството и за горчивите плодове от липсата му в най-старата българска партия е писал още създателят й Димитър Благоев. Темата стана отново актуална, когато т.нар. опозиция в БСП, начело със Сергей Станишев, предприе невиждана атака срещу легитимния лидер Корнелия Нинова. Нападат я по всички линии – апаратни, идеологически, компроматни. Няма търпимост, уважение, скрупули (кавалерство дори!). Няма разбиране, че можеш да бъдеш полезен на своята партия и като редови член, а не само като евродепутат с 10-15 хил. евро заплата. Няма морал в тази надпревара! Защото изгубилият десет последователни избора Станишев обвинява Нинова … че покачването на изборните резултати не било достатъчно, а пък апаратчиците се оплакват от…апаратни ходове. Вечните кандидати за високи постове се самообявяват за нови лица, едри капиталисти учат на идейна чистота, доскорошни идеолози сочат с пръст врагове с партиен билет и твърдят, че прекият избор е... антидемократичен, а кулоарните конгресни договорки са връх на прозрачността. Един абониран за привилегии елит се изправи срещу лидер, който прие за кауза да промени партията, като я върне към корените, под чието ръководство БСП се съживи, заяви ярка опозиционност, постигна електорален ръст, увеличи депутатския си корпус в националния и европейския парламенти. И въпреки очевидното, част от партийния елит днес е гневен!? От създадената бъркотия в БСП печели само ГЕРБ и губят членовете и симпатизантите на социалистическата партия, които искат единство, морал и идеи. Обвиняват председателя на БСП, че изневерява на партийните ценности, че се опитва да подмени програмата на партията. Днес, казва Станишев, БСП е „тласкана” към ляв консерватизъм, който бил дървено желязо, нямало го никъде в Европа и по света. Дали това е така!? Нека се замислим не върху термина, който със сигурност се нуждае от прецизиране, а върху съдържанието. БСП е партия на 128 години, винаги е била партия на трудовите хора - преминала е през битките срещу фашизма, за отстояване на социална справедливост, на индустриализация и модернизация на страната, за духовност и силна държавност. В тези битки партията е била винаги прогресивна. Но наред с това БСП и нейните членове са поддържали консервативни схващания в сферата на обществения морал – за семейството, традициите и националния характер. Съжителството между социалистическия идеал и традиционния мироглед е исторически заложено в БСП. Дали пък дървеното желязо не е именно проваленият неолиберализъм, защото европейските народи масово го отхвърлят? Онези, които наложиха на БСП клишетата на брюкселската олигархия, които я притискаха за джендър - идеологията, които я подлъгаха за плоския данък, които колаборират с дясното, които станаха роби на русофобията и реториката на новата Студена война – те подменят идейно БСП и търсят реванш. В БСП през последните три години имаме не просто нов лидер, а нов тип лидерство – с доктрина за връщане на партията към традициите й, но и за подмладяване! С ясна Визия за нов модел на обществото - за преодоляване на фрапиращите неравенства и изграждане на социална държава. Това е политика на пряка демокрация и съобразяване с обществените настроения. Тя вбесява социаллибералите и евробюрократите в БСП. Предстои важно заседание на конгреса не само за „кожата” или „поста” на лидера, а за посоката: адекватна на новите реалности социалистическа партия, която има мисия в развитието на България, Европа и света.
48
Галициииин галииииицин леко че получиш инфаркт хо хо хо
49
Ха, ха, ха, пак опряха, дали от зор, дали от простотия, "интелектуалчетата-умничета"от платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК до услугите на верните си "акълийчета",именуване се Катюша и Адолфина/хермафродити ли са, травестити ли са,мангали ли са, не мож ги разбра",но че са верния "умен, образован и културен"капитал на кенефа, спор няма! Има и друга, по вероятна версия,че това са събирателните образчета и псевдонимеие на двете редакционни"красавици",те сами ще се досетят! Да продължават така да ни разсмиват!
50
И тая крадлива , лъжлива , алчна , корумпирана и маниполативна измет и най вече отчайващо посредствена иска да ни управлява , та тя "съдра" чергата на столетницата за има няма две години , успя да се конфронтира с всичко и всички , много може да се изговори но "хак" ни е другари , няма "външна" вина . М/у впрочем , къде е другото "нищо" наричано - мама е кучка , алчност , алчност и посредственост , това е истината другари .
51
Макс, много има да учиш още. Не разбра ли, махат я. Преориентирай се, това също е изкуство.
52
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com
53
Винаги съм подозирал, че Нинова е в редиците на БКП, за да я компрометира и унищожи също като миналите й "постижения" с които получи прозвището "Импексовата …." Владей и унищожавай !?????
54
Дай Боже ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ с тази долнопробна партийка, сган откачалки, които теглят Б-я към дъното на блато!!!
55
Предстоящите местни избори са последните избори, в които участват червените крадци, защото с настъпването на Новия световен ред руските колониални псета в България ще се скрият в миши дупки...
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
ПИК е боклукчийска кофа за политически отпадъци .
59
Абе стига с това БСП Защо не пишете как на евроизборите ГЕРБ ни измами.
60
За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2HKWzdH
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
отговор на коментар
Адолфина - неграмотната си ти - защото Отучняваш
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 11450
архив

- Докторе, ще живея ли дълго? - Пушите ли? - Не! - Пиете ли? - Не! - По жени ходите ли? - Не! - Тогава защо ви е притрябвало да живеете дълго?

 

няма нови новини
Днес: 188
hot
най-четени новини в момента
сега
3750
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Волен Сидеров и "Атака" на протест пред президентството заради черната кампания срещу България (ОБНОВЕНА)
x
Под знака на тези 6 зодии се раждат перфектните лидери
x