Шок! Руски депутат намерен мъртъв на крайбрежието в Израел

СВЕТЪТ ДНЕС

Шок! Руски депутат намерен мъртъв на крайбрежието в Израел

8758
на 10.05.2017
Шок! Руски депутат намерен мъртъв на крайбрежието в Израел
Автор:   ПИК

Руската партия ЛДПР потвърди смъртта на своя депутат в Държавната Дума Василий Тарасюк.

препоръчано

Според представителя на ЛДПР Анна Крилова официални подробности за кончината на депутата все още няма. "Да, той действително почина", заявява Крилова пред "Лента.ру". 

По-рано изданието "Знак.ру" съобщи, че по непотвърдени данни Тарасюк тялото на Тарасюк е било намерено на брега на Мъртво море в Израел на 6 май. Официалното представителство на Русия е излязло със съобщение същия ден, че има загинал 67-годишен турист като неговото име не бе оповестено.

Василий Тарасюк бе народен представител от ЛДПР като в долната палата заемаше поста зам.-председател на Комитета по природни ресурси.

Превод: ПИК 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 197
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това