ШОУ: Байдън се вцепени на сцената след реч, Обама го изведе (ВИДЕО)

Америка

ШОУ: Байдън се вцепени на сцената след реч, Обама го изведе (ВИДЕО)

101715
на 17.06.2024
ШОУ: Байдън се вцепени на сцената след реч, Обама го изведе (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият американски президент Барак Обама пробва да спаси от голям резил, след като изведе от сцената настоящия обитател на Белия дом Джо Байдън, който замръзна след своя реч.

препоръчано

Видеоклипове в социалните медии показват как президентът на САЩ излиза на сцената, за да се сбогува след приключване на събитие в Лос Анджелис за дарители на кампанията.

Американският лидер първо вдигна дясната си ръка и помаха на присъстващите, след което кратко аплодира и замръзна на място. Барак Обама вече беше тръгнал към бекстейджа, но се обърна и видя какво се случва, хвана Джо Байдън за ръка и го изведе от сцената.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК