ШОУ В ПИК TV! Култов депутат проговори за разцеплението в парламента, величае Ицо Хазарта (ВИДЕО)

Акценти

ШОУ В ПИК TV! Култов депутат проговори за разцеплението в парламента, величае Ицо Хазарта (ВИДЕО)

323556
на 19.07.2024
ШОУ В ПИК TV! Култов депутат проговори за разцеплението в парламента, величае Ицо Хазарта (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ПГ на Величие повлече крак и след нас тръгна и ДПС. Има разкол. В семейство, което живее 25-30 години заедно, може да има развод заради изчерпване или омръзване. Това коментира по повод разделите в 50-ия парламент депутатът от Величие Етиен Леви.

препоръчано

Имаше интереси в нашата група, хора, които защитаваха интереси на друг човек, но не съм представител на склужбите, за да кажа кой на кого робува или е сламен човек, изтъкна той.

Не считам, че има прокоба в НС, просто е такъв моментът, да не търсим магии, има много хора, които се занимават с недостойни неща, но, да не забряваме, че горе има едни сили, които гледат, смята депутатът.

Не само на 50-ото НС, но и 48-о, 49-о приключиха бързо. Да не влизаме в смехотворни неща, нека сме за силната енергия, положителната, която да ни води, каза Леви.

Позитивно разглеждам развитието на Христо Петров, започна като депутат и отиде в европарламента, това за него е възходяща линия, изтъкна той.

Харесвам Ицо Хазарта, той е доста интелигентен, смята Етиен Леви, който цитира песента му: Хайде, всички крадливи ръчички горе. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК