Шофьор блъсна 15-годишно момиче в Червен бряг

Инциденти

Шофьор блъсна 15-годишно момиче в Червен бряг

10149
на 27.04.2023
Шофьор блъсна 15-годишно момиче в Червен бряг
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шофьор блъсна 15-годишно момиче в Червен бряг, съобщиха от полицията.

препоръчано

На 26 април около 08:10 часа е получен сигнал от Спешен медицински център, че при тях е постъпило за лечение момиче, пострадало при пътен инцидент.

След разследване е установен водач на автомобил - 59-годишен мъж. Движейки се по улица "Дядо Вълко" в посока улица "Цар Калоян", той е блъснал с предната част на колата внезапно пресичащата пътното платно пешеходка.

С фрактура на глезен на крак тя е гипсирана и освободена за домашно лечение. Водачът е изпробван за употреба на алкохол, като пробата му е отрицателна.

По случая се води разследване и е уведомен прокурор.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК