Шофьор мастурбира в колата си пред зрители в Пловдив, отнесе глоба

Животът днес

Шофьор мастурбира в колата си пред зрители в Пловдив, отнесе глоба

12617
на 01.09.2022
Шофьор мастурбира в колата си пред зрители в Пловдив, отнесе глоба
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пловдивчанин бе хванат да мастурбира в колата си. Възмутителните сцени се разиграли в квартал "Тракия". Живввщи наблизо забелязали какво прави и подали сигнал в полицията. Така се стигнало до глоба, наложена от Районния съд в Пловдив. 

препоръчано

Шофьорът живее със семейството си – съпруга и пълнолетна дъщеря в
апартамент в "Тракия", като няма постоянна работа. Хваща се на различни места почасово. Има по-голяма дъщеря, която живее отделно с мъжа си. По-малката му
дъщеря работи и се издържа самостоятелно, разказва "Марица“.

Хванатият в крачка шофьор има възрастни родители, за които полага грижи. Основният доход в семейството е трудовото възнаграждение на съпругата му, която работи.

На 25 май следобед тази година бил в колата си, далеч от вкъщи. Спрял на по-уединено място и започнал да мастурбира. Двама души, които живеели съвсем наблизо, видя ли какво прави и се обадили на тел. 112. 

Полицейски патрул бил на място, била извършена проверка, като в крайна сметка от прокуратурата отказали да образуват досъдебно производство. 

Така или иначе пловдивчанинът бил изправен пред съда. Магистратите определили самозадоволяването като дребно хулиганство. Шофьорът изразил съжаление за действията си и помолил за леко наказание - малка глоба. 

Съдът определил той да плати 100 лв. санкция по Указа за борба с дребното хулиганство - минималната глоба. Мотивите за размера на наказанието гласят, че шофьорът е с чисто съдебно минало, изразява съжаление за стореното, с добри характеристични данни е – липсват криминални прояви, семейно ангажиран е. Наред с това съдът отчита, затрудненото му материално положение и това, че се издържа от доходите на съпругата му. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК