Шум на моторни триони издаде бракониери

Крими

Шум на моторни триони издаде бракониери

5778
на 04.02.2022
Шум на моторни триони издаде бракониери
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шумът на моторните триони издаде двама бракониери, организирали нощна сеч в гора в Шуменско. Вечерта срещу петък горски стражари от Североизточното държавно предприятие извършвали обход и чули специфичният звук от горски масив, в близост до село Вълнари, община Никола Козлево.

препоръчано

Районът е с голяма концентрация на нарушения и често има агресия от страна на нарушителите. Затова стражарите подали сигнал на телефон 112, като едновременно с това потърсили съдействие и от дежурния екип на ДГС-Нови пазар. Съвместно с полицаи от РУ-Каолиново двамата незаконни дървосекачи са задържани.

Конфискувани са две каруци и 2 пространствени кубика дърва за огрев от вида цер. На нарушителите са съставени четири акта и два констативни протокола, съобщават от СИДП.

Стражарите на СИДП продължават интензивните инспекции. Дежурни екипи покриват четири области - Шумен, Търговище, Добрич и Варна, 24 часа в денонощието.

"Приканваме гражданите, които станат свидетели на нарушения в горите, да подават сигнали на телефон 112", призовават от СИДП. През януари в Североизтока са конфискувани над 50 кубика незаконно отсечени дърва.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов подпука ППДБ от Самоков: Абе, Денков, ти си с 20 човека в Брюксел, ние сме с 2000 тука, на кой поставяш условия? (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК