ЩРАКАНЕ НА БЕЛЕЗНИЦИ: Седмина задържани при спецакция срещу купуването на гласове в Сливенски

Крими

ЩРАКАНЕ НА БЕЛЕЗНИЦИ: Седмина задържани при спецакция срещу купуването на гласове в Сливенски

7362
преди 4 часа
ЩРАКАНЕ НА БЕЛЕЗНИЦИ: Седмина задържани при спецакция срещу купуването на гласове в Сливенски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Акция срещу купуването на гласове и битовата престъпност се провежда в Сливенско. В проверките са включени екипи на Охранителна, Пътна, Икономическа и Криминална полиция, както и на Жандармерията в Бургас и Регионалната дирекция по горите.

препоръчано

Проверяват се частни адреси, търговски и други обекти и места, за които има данни, че може да се извършва престъпна дейност. Паралелно с това са изградени КПП-та около общинските центрове и някои по-малки населени места в областта, на които се проверяват влизащите и излизащи превозни средства.

До момента са задържани 7 лица за различни престъпления. Проверени са търговски обекти, като от два магазина в село Градец и Жеравна са иззети тетрадки с имена и записани парични суми срещу тях. Три жени са отведени в РУ-Котел за разпит.

Разкрити са кражби от частни имоти в селата Пъдарево и Градец. Образувани са бързи производство срещу шофьор без книжка и мъж, седнал зад волана с 1.2 промила алкохол в кръвта.

От три имота в Градец са иззети дърва за огрев без документи за произход. В сливенския квартал „Надежда” пък са открити около 50 пакетчета с вещество, което е реагирало положително на тест за наркотици.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК