ЮМРУЦИ: Двама депутати с разбити носове след бой в турския парламент (ВИДЕО)

Европа

ЮМРУЦИ: Двама депутати с разбити носове след бой в турския парламент (ВИДЕО)

23332
на 17.08.2024
ЮМРУЦИ: Двама депутати с разбити носове след бой в турския парламент (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама депутати от опозиционни формации са били ранени при сбиването на депутати в турския парламент.

препоръчано

Народни представители се сбиха в следобедните часове в пленарната зала по време на обсъждане на положението на лишения от депутатски статут опозиционен депутат Джан Аталай.

Ранени са били народната представителка от прокюрдската партия ДЕМ Гюлистан Кочйигит, както депутатът от кемалистката Народорепубликанска партия Окан Конуралп.

След изказване на депутата Ахмет Шък от Работническата партия на Турция – съюзник на прокюрдската партия ДЕМ, в парламента се е разразил бой.

Група депутати от управляващата Партия на справедливостта и развитието са нападнали Шък, който е казал по адрес на управляващата формация: „Нямате срам“.

Заседанието на парламента беше прекъсвано три пъти. Усилията на заместник-председателя на парламента Бекир Боздаг да успокои депутатите се провалиха, информира БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК