Ясновидката Гюкчен: Пандемията ще свърши през 2034 г.

РЕТРО

Ясновидката Гюкчен: Пандемията ще свърши през 2034 г.

43184
на 10.01.2021
Ясновидката Гюкчен: Пандемията ще свърши през 2034 г.
Автор:   ПИК

„До 2034 г. човечеството ще се пребори с пандемията. Тогава тя ще бъде минало. Още една-две години имаме спадове и върховете. След голямото затваряне няма да има друго такова в България. Бизнесът ще се рестартира до март и догодина, до август 2022 г., хората ще се стабилизират и финансово, и психически“, прогнозира известната ясновидка Илиана Чаушева-Гьокчен.

препоръчано

„В момента освен пандемия хората са много уплашени и ни чака една бедна 2021 г. Тя е свързана с политически трусове. Вирусът не даде урок на българите. Те не се промениха. Дори излязоха наяве по-агресивните им черти. След 4 юли светът вече няма да е същият, защото предстоят глобални промени. Тези промени започнаха от 21.12.-22.12.2020 г., защото тогава навлязохме във Века на Водолея. В него ще властва духовността, любовта, хармонията между хората. Това ще продължи 10-15 години, за да се променим. Тази промяна аз не я виждам през 2021 г. при хората“, казва още феноменът. „През 2021 г. няма да има толкова много смъртни случаи. Основният проблем на хората ще бъде как ще оцеляват и как да подредят живота си. През март може да има политически трусове между Украйна и Русия. Може да има частично затваряне между тях. В САЩ ще се борят да оцеляват, защото там пандемията даде най-големите поражения и ще продължава да дава.

Ако при нас 2022-2023 г. свършва пандемията, там ще продължи до края на 2024 г. и след това вирусът ще бъде овладян, в целия свят ще настане едно ново начало“, коментира Гьокчен и допълва, че сериозни природни бедствия у нас не се очакват. „Катаклизми по света ще има. Ние все още сме съхранени от силни земетресения и лоши поличби. Малко по-суха ще бъде годината. Ще има промяна в климата – с 1-2 градуса ще бъде по-топло“, завършва ясновидката.

Сподели:
Бомба x
Руски експерт съветва как да си върнем обонянието след прекаран коронавирус Руски експерт съветва как да си върнем обонянието след прекаран коронавирус
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 259
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това