“Левски на левскарите” иска свикване на Общо събрание на клуба

Футбол

“Левски на левскарите” иска свикване на Общо събрание на клуба

7936
на 13.06.2024
“Левски на левскарите” иска свикване на Общо събрание на клуба
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сдружение “Левски на левскарите“ изпрати искане за свикване на извънредно Общо събрание на акционерите на Левски и предложи дневен ред на мероприятието, съобщиха от организацията.

препоръчано

В офисите на стадион „Георги Аспарухов“ е бил изпратен и друг документ - заявление за раздробяване на едно от временните удостоверения, материализиращо правото на собственост върху инкорпорираните в него 1 013 999 броя обикновени поименни акции с право на глас от капитала на дружеството, всяка от които с номинална стойност от 1 лев. 

свързани новини

Ето какво написаха от "Левски на левскарите":

Здравейте Левскари,

Днес, обещаното във вчерашния епизод на "Обзори и анализи", беше изпълнено. По куриер изпратихме Искане за свикване на извънредно Общо събрание на акционерите на "Професионален футболен клуб Левски" АД и предложение за дневен ред на събранието.

Заедно с него замина и Заявление за раздробяване на едно от временните удостоверение материализиращо правото ни на собственост върху инкорпорираните в него 1 013 999 броя обикновени поименни акции с право на глас от капитала на дружеството, всяка от които с номинална стойност от 1 лев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК