„Да запалим свещ за Нав“: Протест пред МВР след убийството на Иван Владимиров

Животът днес

„Да запалим свещ за Нав“: Протест пред МВР след убийството на Иван Владимиров

9385
на 09.02.2023
„Да запалим свещ за Нав“: Протест пред МВР след убийството на Иван Владимиров
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пред МВР се провежда протест на хора, възмутени че въпреки сигналите от загиналия Иван Владимиров срещу бившия полицай, не са предприети мерки навреме.

препоръчано

Събралите се хора държат свещ в ръката си. Част от хората, които са пред МВР, познават Иван Владимиров, друга част никога не са го срещали, но всички се обединени от гнева си от случилото си и казват, че институциите не са взели мерки навреме, за да се предотврати убийството.

„Съвсем спонтанно се събрахме хора, потресени от поредния случай на предизвестена смърт“, заяви пред Би Ти Ви един от събралите се на протеста граждани.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК