„Зелен коридор“ за ваксини отварят в Асеновград на Гергьовден

Региони

„Зелен коридор“ за ваксини отварят в Асеновград на Гергьовден

2840
на 05.05.2021
„Зелен коридор“ за ваксини отварят в Асеновград на Гергьовден
Автор:   ПИК

„Зелен коридор“ за ваксини отварят в Асеновград на Гергьовден. Кабинетът ще работи още от 08:30 ч.

препоръчано

Свободен достъп за поставяне на ваксина ще бъде осигурен в специализирания кабинет в МБАЛ – Асеновград. Часовете, в които ще се проведе кампанията, са от 08:30 до 13:30 часа. От лечебното заведение уверяват, че и след края на обявеното работно време, ако има чакащи, ще бъдат обслужени.

Ваксините, които ще са на разположение на гражданите, са от Pfizer/BioNTech, Moderna и AstraZeneca. Няма нужда от предварително записване. Пациентите ще бъдат допускани до кабинета на групи от по 6-10 души. Целта е да не се допуска струпване на хора и максимално да се намали контактът с другите пациенти в болницата.

Ръководството на МБАЛ - Асеновград, призовава хората да носят предпазна маска за лицето и да спазват дистанция поне 1,5-2 метра от останалите, да бъдат толерантни и търпеливи, за да не се създава излишно напрежение. В последния организиран „зелен коридор“ са се ваксинирали около 150 души.

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
БУРЯ УДАРИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: Градушка и силен вятър брулят в района на Гео Милев и Лозенец (ВИДЕО) БУРЯ УДАРИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: Градушка и силен вятър брулят в района на "Гео Милев" и "Лозенец" (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това