ГЪРМИ СКАНДАЛ В МВР! Протеже на висшия полицай, арестувал Борисов, стреля напосоки с пистолет, прикриват го (СНИМКИ)

Час Пик ГЛАВНА

ГЪРМИ СКАНДАЛ В МВР! Протеже на висшия полицай, арестувал Борисов, стреля напосоки с пистолет, прикриват го (СНИМКИ)

134831
на 13.04.2023
ГЪРМИ СКАНДАЛ В МВР! Протеже на висшия полицай, арестувал Борисов, стреля напосоки с пистолет, прикриват го (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Голям скандал гърми в редиците на Министерството на вътрешните работи, след като мъртво пиян полицаи от Областната дирекция на МВР-Хасково е задържан при хаотична стрелба с полуавтоматично оръжие със служебни патрони, научи ексклузивно в ПИК.

препоръчано

Става дума за началникът на сектор "Управление на собствеността" в ОД на МВР-Хасково Ивелин Станков, който по време на пиянски запой е открил стрелба на публично място, а според запознати директорът на хасковската полиция прикрива и се опитва да потули инцидента.

На Велика сряда Станков организира в дома си пиянски запой с роднини и приятели. Участници в оргията по-късно споделили пред полицаи, че полицейският началник е изпил един литър домашна ракия с висок градус. В резултат на това изпаднал в безсъзнание, а малко след като се свестява, взима служебното си оръжие и тръгва на саморазправа със собственика на автокъща в гр. Харманли „Брат ауто“, с когото имал стара вражда.

Въпреки намесата на приятели и съседи, които също били почерпени и съседи, Станков излиза на терасата на къщата си и започва хаотична стрелба срещу двора на автокъщата. Станков изпразва три пълнителя срещу имота с автомобилите, като част от изстрелите попадат в покрива на сградата и по стената.

ПИК научи още, че Ивелин Станков се славел с алкохолните си подвизи и запои. но поради близкото му приятелство с Венцислав Кирчев, винаги успявал да се отърве след поредния запой, повечето пъти завършвал с такава стрелба.

Срещу Ивелин Станков има над пет сигнала за домашно насилие, всичките прикрити по разпореждане на Кирчев, твърдят запознати.

Припомняме, че Венцислав Кирчев е висшият полицай, който е разписва документите за незаконния арест на Бойко Борисов.

Запознати с кариерата на Станков споделиха, че често е упражнявал физическо насилие върху съпругата си след запои, но след посещаване на патрули от РУ Харманли нещата се покривали.

Станков многократно е изпадал в състояния, в които губи самоконтрол, и започва да притеснява и подчинените су служителки. В коридорите на ОД на МВР Хасково се говори, че той често отправял сексуални намеци към свои колежки, а когато получавал отказ, започвал психически тормоз.

Едва днес след обед, след като собственикът на автокъща „Брат ауто“ подава няколко сигнала за стрелбата, директорът на полицията в Хасково изпраща група за оглед и освен в покрива на съседната къща, проектили от служебния пистолет на Станков са намерени и в двора на „Брат ауто“.

Медията ни научи, че свидетел на стрелбата е съседка на Станков, жена с малко име Елена, която със семейството си е събрала над 10 гилзи и предала същите на полицията.

Ивелин Станков редовно стрелял с оръжието си след пиянски запой.

Станков се ползва с протекциите на Венцислав Кирчев - полицаят, разпоредил незаконния арест на Бойко Борисов.

Автокъщата, по която е стрелял Ивелин Станков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК