Кубрат Пулев ще учи за магистър в УНСС

Други спортове

Кубрат Пулев ще учи за магистър в УНСС

8523
на 18.08.2021
Кубрат Пулев ще учи за магистър в УНСС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Боксьорът Кубрат Пулев подаде документи за магистър в Университета за национално и световно стопанство, съобщи пресцентърът на УНСС.

препоръчано

Пулев е бил приветстван от проф. д-р Цветана Стоянова - заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики.

По повод решението си да продължи образованието си Кубрат Пулев е заявил: "Всеки трябва да се учи, докато е жив. Аз съм любознателен, искам и обичам да уча. Някои хора не харесват да им се дават съвети, аз обратно - това търся".

Пулев е казал, че се ръководи от принципа: "Не ме хвалете - критика кажете".

Кубрат Пулев е получил разяснения за специалностите в отдела "Студенти - магистър". Боксьорът е избрал УНСС да продължи образованието си, защото смята, че той е един от най-реномираните университети в страната. "За мен е гордост да продължа обучението си тук", е заявил Пулев.

В Центъра за прием на документи Кубрат Пулев е казал: "Младите хора трябва да знаят, че истината е в образованието. Без него България няма как да просъществува. Всеки един млад човек трябва да се образова, за да може България да пребъде", пише "Новини.бг".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК